Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 500 TL
- Makaleler
- 8
Tamamdır öyleyse. Bir adet alıyorum. Satıcı orijinal ürün satıyordur değil mi? Ayrıca uygulaması kolay demişsiniz ama yine de bir uygulama rehberi videosu tarzı bir şey gönderirseniz sevinirim. Ayrıca çiplerin üstündeki diğer beyaz şeyleri yenilememe gerek olur mu, olursa hangi üründen almam lazım? Bilgi sahibiyseniz bilgilendirirseniz sevinirim.@sirius, pakette 1 adet var ancak boyutu gayet iyi seviyede. 1 Cihazda 2 kere CPU + GPU PTM değişimine yetecektir.
Bir de fiberi mi ne varmış bunun. O ne oluyor? Almak mantıklı mı?
Son düzenleme:
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
@sirius,
Tek tek cevaplayayım. Ürün orjinal mi tam bilmiyorum, fason bile olsa fark etmez. Gayet iyi sonuçlar ortaya koyuyor. Uygulaması kolay, ufacık bir araştırma ile bulabilmeniz mümkün.
Beyaz şeyler dediğiniz Putty'ler oluyor. Onları yenilemenize gerek yok. En az 5 yıl yoğun kullanımda götürüyor onlar.
Fiber'i dediğiniz Carbon olan versiyonu. Onu çok nadir senaryolarda öneriyorum. O Carbon olan model faz değişenli yapıda olmadığından kaynaklı eğer bakır bloklarınızın CPU aynasına denk gelen kısmı çok yıpranmışsa öneremem, bunu cihazı açmadan bilemeyeceğimiz için de hiç o topa girmeye gerek yok. 17.5w/mk olan faz değişenli versiyonu hayli hayli yetecektir.
Tek tek cevaplayayım. Ürün orjinal mi tam bilmiyorum, fason bile olsa fark etmez. Gayet iyi sonuçlar ortaya koyuyor. Uygulaması kolay, ufacık bir araştırma ile bulabilmeniz mümkün.
Videoyu örnek olması adına attım. Aynı gördüğünüz gibi oraya kesip koyacaksınız ve jelatinini sökeceksiniz. Bu kadar.
Beyaz şeyler dediğiniz Putty'ler oluyor. Onları yenilemenize gerek yok. En az 5 yıl yoğun kullanımda götürüyor onlar.
Fiber'i dediğiniz Carbon olan versiyonu. Onu çok nadir senaryolarda öneriyorum. O Carbon olan model faz değişenli yapıda olmadığından kaynaklı eğer bakır bloklarınızın CPU aynasına denk gelen kısmı çok yıpranmışsa öneremem, bunu cihazı açmadan bilemeyeceğimiz için de hiç o topa girmeye gerek yok. 17.5w/mk olan faz değişenli versiyonu hayli hayli yetecektir.
Bu problemi zımpara yaparak da çözebilirsiniz elinizde mevcutsa.
Yeni konular
-
-
-
1.800 TL'ye hem PC hem de telefonda kullanmalık kulak üstü kulaklık önerisi
- Th3RealKayseriLee
-
-
-
-
-