performans modda fanlar duyuldugu üzere sesli ancak performans konusunda sıkıntı yok video bana ait başka test isteyen olursa yapabilirim.Kullanmadıgınız cihaz hakkında bu kadar emin konuşmazsanız sevinirim @Ruffian

Performans modda fanlar duyuldugu üzere sesli ancak performans konusunda sıkıntı yok video bana ait başka test isteyen olursa yapabilirim. Kullanmadıgınız cihaz hakkında bu kadar emin konuşmazsanız sevinirim @Ruffian

Bende de 5500RPM civarı çalışıyor sesi. Emin olsam alacağımda neyse yarın ola hayrola diyelim :)

performans modda fanlar duyuldugu üzere sesli ancak performans konusunda sıkıntı yok video bana ait başka test isteyen olursa yapabilirim.Kullanmadıgınız cihaz hakkında bu kadar emin konuşmazsanız sevinirim @Ruffian

Güzel dostum boş haritada dandik Valorant'ı hesap makinesi de oynatıyor zaten, millet sentetik test diyor sen ne diyorsun ya.

Güzel dostum boş haritada dandik Valorant'ı hesap makinesi de oynatıyor zaten, millet sentetik test diyor sen ne diyorsun ya.

Kendi cihazı olduğu için övmeye çalışıyor boş ver başka forumdan da yazıyor bana cevap veriyorum boş boş sallıyor 20 günlük cihazda drop sorunu çıktı diyorum daha eski sorun onlar çözüldü diyor 😂 onu pavaliona da demişlerdi.

Elimde Victus var daha kullanmadığım cihaz diyor kullanıyorum diyorum eski seri diyor bir şey değişti mi ki eski seri olsun? Drop sorunu ile alakalı konuda attım kendisine bir çorap uydurdu kendince.

Son düzenleme:
3 yıl önce çıkmış cihazla 1 ay öncekini aynı kefeye koymaya devam et.benim testlerim ortada aynı donanimda başka cihazın testini koy görelim