Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

incii

Uzman
Amacım başlıktaki gibi bilgisayarı 45W adaptör ile beslemek. İşlemciyi 10-15W civarı limitlemeye düşünüyorum, GPU'yu kapatacağım iGPU'yu kullanacağım. 67W gibi bir sınır var gibi duymuştum ama yine de sormak istedim buraya. 45W ile şart edilebilir mi, edilebiliyorsa yetebilir mi?
Model: HP Victus 16 R1056NT, i5-14500HX var.

Çözüm
Evet cihaz şarj edilebilir ama 45W adaptör onun eşik değerini tetikleyeceğini düşünmüyorum. Daha yüksek watt şarj adaptörü ile denemeniz gerekiyor. Önerilen değer minimum 100W belki 67W adaptör eşik değerini tetikler denemek lazım ama söylenildiğine göre olmuyor.
1744547812990.webp

1744547732006.webp

Victus type c ile şarj oluyor mu ki D:
Evet? Çoğu güncel cihaz artık type-c ile beraber şarj etmeyi destekliyor.
Evet cihaz şarj edilebilir ama 45W adaptör onun eşik değerini tetikleyeceğini düşünmüyorum. Daha yüksek watt şarj adaptörü ile denemeniz gerekiyor. Önerilen değer minimum 100W belki 67W adaptör eşik değerini tetikler denemek lazım ama söylenildiğine göre olmuyor.
1744547812990.webp

1744547732006.webp

Victus type c ile şarj oluyor mu ki D:
Evet? Çoğu güncel cihaz artık type-c ile beraber şarj etmeyi destekliyor.

Çözüm
Peki denememde bir sorun olur mu?

Güzel bilgi. Çözüm olmayı hak etmiş. Bendeki 2 Victus 45W Type-C adaptör ile çalışmaz iken 65W adaptörü ile çalıştılar. Patronuma ait cihaz BIOS güncellemesi sonrası şarj olmaya başladı. Yani 3 Victus ile denendi ve onaylandı. Serileri S0, S1 ve R0.