HP Victus'lar şu anda büyük risk. Sensör sorunu bu modellerde olmasa da görenler var. Hiç riske girmeyin. Ben olsam Acer alırdım.

Forumda hep "ViCtUsLaRdA sEnSöR sOrUnU vAr" diye söyleniyor ben hiçbir sorunu görmedim. HP laptoplar bakımından en iyi markalardan biridir, Acer ise kroniktir kanser eder adamı.

Forumda hep "victuslarda sensör sorunu var" diye söyleniyor ben hiçbir sorunu görmedim. HP laptoplar bakımından en iyi markalardan biridir, Acer ise kroniktir kanser eder adamı.

Kendimde HP Victus 16 kullanıyorum, daha 6 ay yeni bitti. Ancak sorunu görmedim diyemem, çok dile getirilen bir şey çünkü. HP bile resmi bir açıklama yaptı.

Ancak şunu da söylemem gerek, sadece "victuslarda hall sensor sorunu var" diyenlere ben de sinirleniyorum, kardeşim belirtsene hangi modellerde olduğunu. Hiç bilmeyen birisi de her Victus modelinde bu sorun mevcut sanıyor. Kulaktan dolma bilgiler sıkıntı hep.

Kendimde HP Victus 16 kullanıyorum, daha 6 ay yeni bitti. Ancak sorunu görmedim diyemem, çok dile getirilen bir şey çünkü. HP bile resmi bir açıklama yaptı.

Ancak şunu da söylemem gerek, sadece "victuslarda hall sensor sorunu var" diyenlere ben de sinirleniyorum, kardeşim belirtsene hangi modellerde olduğunu. Hiç bilmeyen birisi de her Victus modelinde bu sorun mevcut sanıyor. Kulaktan dolma bilgiler sıkıntı hep.
Ben hiç yaşamadım bende de Hp victus 16 var.

Aynen. O yüzden hall sensör problemi yaşadım ve yaşadılar.
Çok garip.