Yer
Manisa
Arkadaşlar merhaba HP Victus 16 S0014NT (7Z4M5EA) modelini aldım. Bilgisayara Windows 11 24H2 kurmuştum. Yarın temiz kurulumla 25H2 kuracağım. Driverlar konusunda kafama takılan bazı şeyler var. Windows'u kurduktan sonra önce Windows Update yaptım, bazı driverlarda hata verdi. Ardından HP'nin sitesindeki sürücülerin hepsini kurdum. Sonrasında NVIDIA üzerinden driver yükledim. Yarın yine bu şekilde mi yapayım? Yoksa önce HP'nin sitesindeki sürücüleri kurup ardından NVIDIA üzerinden ekran kartı driverını kurup sonrasında mı update yapmalıyım, nasıl ilerlemeliyim? Bir de HP'nin sitesindeki tüm driverları mı yükleyeyim yoksa sadece belli başlı olanları mı? HP'nin sitesindeki driverların resmini atayım, oradan yüklemem gerekenleri söylerseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekran görüntüsü 2025-12-12 231350.webp

Ekran görüntüsü 2025-12-12 231401.webp

Ekran görüntüsü 2025-12-12 231414.webp

Ekran görüntüsü 2025-12-12 231422.webp

Ekran görüntüsü 2025-12-12 232116.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
HP'nin sitesindeki sürücülerin çoğu güncel değil ama HP uygulama aktivasyon driveri gibi bir şey vardı onu kurup Microsoft Store'dan Omen Gaming Hub kurabilirsin ama hiç stabil değil şimdiden söyleyim.

Arkadaşlar merhaba HP Victus 16 S0014NT (7Z4m5EA) modelini aldım. Bilgisayara Windows 11 24H2 kurmuştum. Yarın temiz kurulumla 25H2 kuracağım. Driverlar konusunda kafama takılan bazı şeyler var. Windows'u kurduktan sonra önce Windows Update yaptım, bazı driverlarda hata verdi. Ardından HP'nin sitesindeki sürücülerin hepsini kurdum. Sonrasında NVIDIA üzerinden driver yükledim. Yarın yine bu şekilde mi yapayım? Yoksa önce HP'nin sitesindeki sürücüleri kurup ardından NVIDIA üzerinden ekran kartı driverını kurup sonrasında mı Update yapmalıyım, nasıl ilerlemeliyim? Bir de HP'nin sitesindeki tüm driverları mı yükleyeyim yoksa sadece belli başlı olanları mı? HP'nin sitesindeki driverların resmini atayım, oradan yüklemem gerekenleri söylerseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 210105
Eki Görüntüle 210106
Eki Görüntüle 210107
Eki Görüntüle 210108
Eki Görüntüle 210109

HP sürücüleri eski oluyor eğer donanımındaki bazı parçalar çalışmıyorsa o sürücüleri yükleyerek çalışmasını sağlayabilirsin onun haricinde diğer şeyleri kendi sitesinden bulup en güncelini kurmalısın ben HP'nin kendi sitesinden önce eski sürücüleri kurup üzerine güncelleme yapıyorum.