Çok boş yorum. HP işlemciyi 65W limitlemiş, AMD'in varsayılan limit 55W ve bunun üzerine çıkmış kısıtlanmamış işlemci oyunlarda kullanıma göre 45W bile görüyorum ortalama 35W çalışıyor işlemci. Kullanmadığınız ürün ve sağ solda eksik bilgilerle gelip yorum yapma. Sen hayatın da kaç laptop kullandın, ben sayayım Lenovo IdeaPad 3(yeni adıyla LOQ), Acer Nitro 5, Lenovo Thinbook, Acer Aspire 3, Casper Nirvana...vs. Bunları hepsi limitliydi özellikle Nitro 5 işlemcisi 45W iken 25W'ı geçmiyordu, buradaki laptopların çoğu THH ve DOA raporlarıyla iade/değişim yaptım. Ben Acer ve Lenovo Globel'le yani Portekiz ve İngiltere ile konuşma sağlayıp Türkiye servisini şikâyet edip DOA raporu almış insanım. Limit olmak zorunda her laptopta bir limit vardı. R5 7640HS fazla limit gerek yok, Acer'ın 100W 7640HS'de 70-75W üzerini çekmiyor gerek duymuyor bir de AMD işlemcilerde limit yüksek olmasına gerek yok işlemci düşük düşte yüksek performans sergilemekte. İlla beni konuşturacaksınız sizi dinlemek durumunda da değilim. Yeşil sitede 2015 üyeliği ve yüzlerce insanlara çözüm sağlamış biriyim. Gelmiş biliyormuş gibi konuşuyor bana. Ben oyunuma bakarım veriyorum istediğim yüksek FPS veriyor, yağ gibi akıyor mu akıyor gereksiz zamanımı harcama.