Selamlar, cihazı bugün aldım. Monster Abra A5 V20.2 i5 13500H. Cihaz 2.60 GHz temel frekansa sahip. Turbo frekansı 4.7 GHz. Cinebench R23 skorları gayet yerinde. Ancak HWiNFO ile baktığımda 94-95 derecelerde takılıp 4.1 GHz'de sabitliyor cihaz kendini. Bana normal geldi. Ne dersiniz? Cihaz Thongfang kasa diye biliyorum.

1716578621236.webp

Benchmarka ikili şekilde sokmadım. Oyunda denemek için oyun indiriyorum. Eğer çalışması normal durumdaysa Teknoculuk oynamayıp dümdüz kullanmak istiyorum açıkçası. Oyun inince daha detaylı bilgi de verebilirim.

Dota 2'de denedim şimdilik. GPU çok serin. Zaten muhtemelen çok yorulmuyor. CPU belki bir tık sıcak sayılır ancak laptop en nihayetinde. Sevdim sanırım yeterli buldum. 8 GB RAM'li versiyon bu arada. :D

Tabi öncesinde bir de AAA oyunda deneyeceğim. Hatta mümkün olduğunca oyunda. :D

Son düzenleme:
Benchmarka ikili şekilde sokmadım. Oyunda denemek için oyun indiriyorum. Eğer çalışması normal durumdaysa Teknoculuk oynamayıp dümdüz kullanmak istiyorum açıkçası. Oyun inince daha detaylı bilgi de verebilirim.

DotA 2'de denedim şimdilik. GPU çok serin. Zaten muhtemelen çok yorulmuyor. CPU belki bir tık sıcak sayılır ancak laptop en nihayetinde. Sevdim sanırım yeterli buldum. 8 GB RAM'li versiyon bu arada. :D

Tabii öncesinde bir de AAA oyunda deneyeceğim. Hatta mümkün olduğunca oyunda. :D

Dota 2'de GPU'ya bakmak pek doğru olmaz daha çok CPU'ya bindiriyor diye hatırlıyorum o oyun. +8 RAM'le CPU performansı biraz daha artar bu arada, AAA oyunda deneyin bakalım.

Dota'da 88 gördü işlemci maks. Belki bir tık yüksek sayılır ancak kabul edilebilir diye düşünüyorum. Ne dersin hocam?
Çektiği wattı değerleri vs görmeden ona bir şey demem şu an boş olur, maksimum değil de ortalama takıldığı değerler de önemli ekstra olarak.

76'ymış ortalama. Güç tüketimi ise 35W'da takılmış yine ortalama.

1716583511232.webp

@106 Forza 5 girdim. 8 RAM yetersiz ancak cihaz stabil çalışıyor. Ara ara peek yapıp 95 hatta 99 görmüş ancak sıcaklık ortalamaları iyi. Ne dersin hocam? Cihazı iade mi edeyim kullanayım mı? Açıkçası kullanmak istiyorum ardını düşünmeden.

Normal diyorsan kullanayım diyorum jelatinleri söküp. :D

Forza 5 15 dakikaklık falan ortalama.

1716588398784.webp

Son düzenleme:
76'ymış ortalama. Güç tüketimi ise 35W'da takılmış yine ortalama.

Eki Görüntüle 50047

@106 Forza 5 girdim. 8 RAM yetersiz ancak cihaz stabil çalışıyor. Ara ara peek yapıp 95 hatta 99 görmüş ancak sıcaklık ortalamaları iyi. Ne dersin hocam? Cihazı iade mi edeyim kullanayım mı? Açıkçası kullanmak istiyorum ardını düşünmeden.

Normal diyorsan kullanayım diyorum jelatinleri söküp. :D

Forza 5 15 dakikaklık falan ortalama.

Eki Görüntüle 50071

Oyun içi Afterburner'dan kontrol edin hocam, bu şekilde anlık değerler anlaşılmıyor. Ne kadara aldınız bu arada?