O butcede daha iyi bir secenek cikar mi bilmiyorum lakin Victus 16 R5 7640HS & RTX 4050 kullaniyorum pil omru ve ortalama oyun performansi uzmedi. Bir sorun yasamadim. ST ve MT skorlarina gore de R5 5600X ile esit denilebilir sanirim, bilemiyorum.

Ekran kartına 50W demişler doğru mu emin olamadım onun haricinde güven vermeyeceğini söyleyebilirim yani sırf kronik sensör sorunu gözünüze çarpmasın ekran tarafında da ekran kartı tarafında da sorun çıkarabilir.
Yorumları da çok gülünç keşke bilgisayar o satış yorumlarındaki kadar güzel olsa.

En azından buna bir bak sorun olacaksa da ASUS'ta olsun diğer markalardaki kadar sorun yaşamazsın A15 kullandım güzel bilgisayar arada CPU-GPU geçişlerinde takılıyor ama çözümü vardır diye tahmin ediyorum bir ara konuşuluyordu.
Alternatif Lenovo var bilerek linkini eklemedim onun da güç elektroniği tarafında bazı sorunları vardı bilgili arkadaşlar doğrusunu seçip ekleyebilirler sıkıntılı değilse Lenovo da tercih edilebilir ama çıkıp da bu alternatifler arasında senin attığın bilgisayar alınmaz bir kere en başta o bilgisayarın ikinci bir SSD slotu yok ve kendin ekleme yapmaya çalışırsan garanti dışı kalır 512 GB ile nereye kadar idare edeceksin.

30.000TL'ye 3050 laptop alacağına bütçeyi birazdaha yükseltip 4050,4060,5050 laptoplar alabilirsin.Bana bütçeni söyle sana alacağın laptopu söyliyim.

Merhaba 4050 modeli var bende 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum cod warzone dahil en ağır oyunlar ve uygulamalarda cayır cayır maşallah ancak oyun için alacaksanız desktopa yönelin sonra üzülürsünüz bende her türlüsü var inanın oyunda masa üstünün yerini ne konsol ne laptop ne mac tutmuyor bol şans

Ben 3 ay önce almıştım şu an memnunum hall sensör sorumuna rastlamadım gönül rahatlığıyla alabilirsin.