HP Victus bilgisayarda klavye ve ekran kilitlenmesi

odininabisi12

Çalışkan
Bilgisayarda son 2 gündür anlayamadığım bir şekilde laptopta Steam'den bir oyuna girdiğimde (şimdiye kadar peak ve repo oyunlarına girdiğimde oldu) monitör ve klavye çalışmayı bırakıyor. Laptop klavyesinin ışığı yanıyor normalde ve bir çalışmayı bırakıyor ışığı sönüyor, aynı zamanda monitör de gidiyor ama bilgisayar çalışmaya ve oyunlardan ses gelmeye devam ediyor. Steam dışında League of Legends açtığım zaman hiçbir problem yok Steam'de açtığım bu iki oyunda oldu (Steam'de başka oyun açmayı denemediğim için bu ikisi şu anlık sadece, denediğimde güncellerim farklı oyunlarda da olursa). Sebebini ya da çözümünü bilen varsa aydınlatabilir mi?

O zaman şunu deneyelim, cihazın BIOS arayüzüne gelip Graphics Switch ayarınızı gösterebilir misiniz?
Bu arada furmark sadece gpu ısısını arttırıyodu ben de oyuna girip ısıttım cpu yu da olmaya başladı yine. Oyunu kapatınca ısı düşünce geri eski haline dönüyor. Hall sensördür diye düşünüyorum

O zaman şunu deneyelim, cihazın BIOS arayüzüne gelip Graphics Switch ayarınızı gösterebilir misiniz?

Ama GPU değil de CPU ısınınca oluyor galiba.

Hiç vakit kaybetmeyin garantiye verin.

Hocam bugün HP'yi aradım ve oradan bir arkadaşın yönlendirmesiyle System board test uyguladım bir sorun çıkmadı ve şu an boş bir flash bulup Windows'u tekrar kurdurtacaklar. Dediklerine göre prosedür buymuş da bunun yerine direkt servise gitsem uğraşmasam vs olluyor mu yoksa gerçekten prosedür bu mu? Sorunu garantilemek amaçlı yaptıklarını söylüyorlar da bir sormak istedim.

Bahane. HP markası pişmanlıktır. Bunu teknik servisle de göstermeye başladılar iyice.

Tamam, Windows'u tekrar kurdursunlar. Arızanın devam ettiğini belirtir ve 'hall sensor sorunu yaşıyorum' dersiniz.

Ben bu markanın sorunlarından da bıktım usandım.

System board testi yapmadan önce en azından league of legends girdiğimde ekran vs gitmiyordu ama artık daha yeni denediğimde direkt gitmeye başlıyor iyice hassaslaştı. Kurmakla uğraşmadan teknik servise götürsem alırlar mı acaba? Bilgisayar içindeki sensörün hatasını nasıl windows kurarak çözmeye çalışıyorlar bilmiyorum.

Sen yine de bir Windows kurup sürücülerini tamamla. Dandik-P markasının bir bahanesi kalmasın.

Sen yine de bir Windows kurup sürücülerini tamamla. Dandik-P markasının bir bahanesi kalmasın.
Windows vs kurup halledip hala sorunun devam ettiğini görünce anca anladılar... İlla her şeyi silip sorunun kendilerinde olduğunu göstermemiz gerekiyor sanırım. Daha da uğraştırmadan bırakmayacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…