Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selamlar, HP Victus cihazımda Hall Sensör sorunu yaşadım. BDH Bilişim Destek Hizmetlerinden garanti kapsamında cihazım olması gerektiği gibi onarılmış. Cihazım: HP Victus 16-S0011NT. Detaylı bilgiler ve süreçle ilgili bilgileri aşağıdaki videoda anlattım. Destekleri için @Recep Baltaş'a teşekkür ederim. KRAL.

Son düzenleme:
Şanslısınız. Bendeki cihazda da garanti bittikten 20 gün sonra hall sensör sorunu çıkmıştı, durum böyle olunca da garanti ile uğraşmayı düşünmedim. @Hasan Merkit'in yardımıyla cihazı açıp sensörü iptal ederek çözdüm şimdilik. Neyse ki kapağı kapatınca uyku moduna girmesi gibi özelliklere muhtaç değilim.

Şanslısınız. Bendeki cihazda da garanti bittikten 20 gün sonra hall sensör sorunu çıkmıştı, durum böyle olunca da garanti ile uğraşmayı düşünmedim. @Hasan Merkit'in yardımıyla cihazı açıp sensörü iptal ederek çözdüm şimdilik. Neyse ki kapağı kapatınca uyku moduna girmesi gibi özelliklere muhtaç değilim.

Ben anlamadim servis hall sensoru mu degistirdi anakarti mi? Bu arada bu modeli bayağı sevdim videoya gore bunun 300nit ve renk sklasi %45 ustu olan var mi acaba? Video guzel olmus bu arada.

Benim serviste termal macun bakımında iken çalışan sensörü direkt sökmüşler.

Ben ağustos ayından beri uğraşıyordum cihazım için bu hafta anca para iadesi alabildim. En az 20-30 kez telefonda görüşme yaptım bir o kadar da mail gönderdim. Sizin hızlı çözüm bulabilmeniz sevindirici.