yasin172

Başarılı
HP Victus laptopta, Kablonet Wi-Fi 5 GHz bağlantı ile 100 Mbps hız alıyorum fakat bir süre sonra bu hız 30 veya 50'lere düşüyor. Laptoptaki Wi-Fi'yi kapatıp açınca 100 Mbps geri çıkıyor fakat bir süre sonra gene düşüyor. Teknik destek ekibi evime iki defa geldi ve sorunun modemde olmadığını söyledi. Bende test etmek için internet hızı laptopta düşünce, telefondan internet hız testi yaptım ve 100 Mbps alabildiğimi gördüm. Sorunun laptopta olduğunu düşünüyorum. Laptopta Wi-Fi sürücülerinin hepsini güncelledim halde sorunum düzelmedi. Ben bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Wi-Fi ile tam bir performans alamazsın eğer üst segment bir laptop kullanmıyorsan normal bir şey.
Aklıma gelen çözümler ise:
Daha iyi bir Wifi kartı almak(Garanti dışı bırakabilir)
Ethernet kablosu ile bağlanmak
Bilgisayarlar, televizyonlar, oyun konsolları ve diğer elektronik cihazlardan uzak tutmak

Wi-Fi ile tam bir performans alamazsın eğer üst segment bir laptop kullanmıyorsan normal bir şey.
Aklıma gelen çözümler ise:
Daha iyi bir Wi-Fi kartı almak(garanti dışı bırakabilir)
Ethernet kablosu ile bağlanmak.
Bilgisayarlar, televizyonlar, oyun konsolları ve diğer elektronik cihazlardan uzak tutmak.

Telefondaki Wi-Fi'de yavaşlama söz konusu değil. Telefondaki Wi-Fi kartı, bilgisayarın Wi-Fi kartından daha mı kaliteli?

HP Victus 16'nın bu kadar Wi-Fi sıkıntısı çekmemesi lazım bence. RTX 4060 koyup Wi-Fi kartını 2000'lerden kalma antika bir şey kullanmamışlardır herhalde.

Son düzenleme: