HP Victus laptopta kilitlenen BIOS nasıl açılabilir?

Patirti123

Üyecik
BIOS kilitlendi, giriş yapamıyorum. Win + B ne varsa denedim, flash bellek ile flashladım, gene olmuyor. BIOS güncellendi ama giriş yapamıyorum bu kilidi bir tek servis mi açabiliyor? Benim yapabileceğim bir şey var mı?

Kilit derken logoda mı takıldı? Yeni BIOS sürümleri sorunlu ve maalesef geri döndürülemiyor.

aynen öyle boot ekranında, logoda kalıyor f10 da bastığımda sol altta f10 bios options diye yazıyor ama girmiyor. yeni sürümler sorunluysa marka buna el atmayacak mı? sürüm çıkalı 1 aya yakın olacak. Birde secure bootu kapatıp biosu güncellemeyi denedim acaba onla bir alakası var mı?

Sorunun nedenini bilmiyorum ama sorun F.30 sürümüyle meydana geldi. Eylülden beri var yani sorun aralıkta yayınlanan F.31 sürümünde düzelir sanıyordum ama düzelmemiş. Maalesef HP tüketici deneyimlerini önemsemiyor ve sorunları görmezden geliyor. Geçici çözüm olarak BIOS'a girmeden laptopun portlarındaki tüm aygıtlar çıkarıldığında normal bir şekilde BIOS'a girilebilmesi gerekiyor.

Son düzenleme:

Yardımınız için çok teşekkürler attığınız konuyu biraz okudum USB portlarını çıkarttığımda girebildim BIOS'a. İlk başta Valorant'a giremiyordum BIOS'u güncellemek aklımda geldi onu geçici olarak çözdük fakat Secure Boot'u açmama rağmen hala giremiyorum Valorant'a maalesef ki önerebileceğiniz bir şey var mı?

İnternette gördüğüme göre BIOS'ta "Load HP Factory Default Keys"ten düzeltilebilme ihtimali var, bir deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…