Meyvelilahmacun2
Çalışkan
Ben servise göndermeyi düşünmüyorum, hall sensör'üm şimdilik sağlam. Bozulursa da kendim sökerim.
Gaming Hub yüklüyken fanların 5000 devre kilitlenmesi sorunu var biliyorsunuzdur, ekran kartı 70 dereceyi geçtiği zaman fanlar kilitleniyor ve oyunu kapatsam bile 5000 devir dönüyorlar. Fan profilini değiştirmeden hız düşmüyor. Bu yüzden yüklemedim programı, beyaz klavye aydınlatması ile kullanıyorum bu yüzden, onu bile değiştiremiyorum.
Hall sensör sorunu sonradan da olabiliyor bence garantisi varken iyice üstüne düşülmeli en azından bitmeden son 1 ay falan bende şu an hall sensör sorunu düzeldi. Ama bu sefer de ısınıyor
Size olan bana da oldu. Hall sensörden gönderdim, göndermişken temizliği, bakımları yapılsın dedim. Isınmaya da başlamıştı. Isındığı dediğim 80 anca görüyordu, artık 90'ları zorlasam görecek. Tekrar göndermemi istediler. Yazımı servislerle uğraşamam dedim, ya model değişikliği ya da tüketici hakları'na gerekirse dava açarım dedim. Bla bla bir şeyler dediler, cihazınız eski falan... Model değişimi yapamayız diyorlar. Eski dediği, garantisi falan var. 1.5 yıllık cihaza model değişimi yapmamak için eski falan dendi. HP Victus güzel cihaz aslında, servisi çok kötü.
Servis sorunu olmasa cidden kendi coolingi falan çok güzel bende garantisi bittikten sonra macunu değiştiririm kullanmaya devam ederim benim için öncelik hall sensördü.1.5 yıllık bu arada benimki
Sorun şu, muhtemelen sürülen macun kötü bir macun. Zaten öyle diyorlardı. Dondurma gibi, kaymak gibi bir macun diyorlardı. İçini tam açıp bakacağım.
Vallahi muhtemelen çok kötü ben MX6 sürmeyi düşünüyorum pump out olmazsa.