Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Pek iç açıcı bir görüntü değil, bir kabarma var net şekilde. Yalnız bu üstündeki kaplamadan ötürü müdür yoksa bataryadan ötürü müdür bilemem. Bence risk almayın, servise gönderin. Yandan da bir bakalım tabii.
Normalde bu şekilde, dümdüz olması gerekiyor.
Normalde bu şekilde, dümdüz olması gerekiyor.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Teknik servise gönderin, ücretiyle birlikte değişimini isteyin. Sorununuzu böyle çözeceklerdir.
En yakın zamanda bataryayı değiştirene kadar devam et. Spicy pillow hiçbir zaman rahat uyku uyutmaz.@pesimist34, @talongod, peki bu şekilde kullanmaya ne kadar devam edebilirim?
Spicy pillow, şişmiş batarya anlamına gelmektedir.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
@pesimist34, @talongod, peki bu şekilde kullanmaya ne kadar devam edebilirim?
Belirli bir süre veremem. 1 haftada da sorun çıkartabilir, 2 yılda da. Risk almaya değmez. Ancak size önerim, bataryanın bütçesini çıkartana kadar kullanmaya devam edin. Sonrasında doğrudan değiştirin, beklemeyin.
Emre.py
Üstün
Çok şükür bütçem var. Yarın servis ile irtibat kurmayı deneyeyim.Belirli bir süre veremem. 1 haftada da sorun çıkartabilir, 2 yılda da. Risk almaya değmez. Ancak size önerim, bataryanın bütçesini çıkartana kadar kullanmaya devam edin. Sonrasında doğrudan değiştirin, beklemeyin.
@talongod @pesimist34 Hocam en son laptopu topladım, ilk çalıştırdığım da pilde çalışmadı adaptörle çalıştı daha sonra yeniden başlattım adaptörü çıkartıp pilde gösteriyor. Tam oturttuğuma da eminim, bir sorun olmaz değil mi? Soketin yuvasında 2 tane tırnakta içerideydi.
Son düzenleme:
Adaptörü söktükten sonra pilde gösteriyorsa sorun yoktur.Çok şükür bütçem var. Yarın servis ile irtibat kurmayı deneyeyim.
@talongod @pesimist34 Hocam en son laptopu topladım, ilk çalıştırdığım da pilde çalışmadı adaptörle çalıştı daha sonra yeniden başlattım adaptörü çıkartıp pilde gösteriyor. Tam oturttuğuma da eminim, bir sorun olmaz değil mi? Soketin yuvasında 2 tane tırnakta içerideydi.