Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre.py

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
Laptopumu temizlemek ve termal bakımını yapmak için söktüm ve batarya bu şekilde, sizce şişmiş mi?

Laptop modeli HP Victus.

Screenshot_2025-12-07-20-25-58-289_com.miui.gallery.webp

Screenshot_2025-12-07-20-25-55-052_com.miui.gallery.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Pek iç açıcı bir görüntü değil, bir kabarma var net şekilde. Yalnız bu üstündeki kaplamadan ötürü müdür yoksa bataryadan ötürü müdür bilemem. Bence risk almayın, servise gönderin. Yandan da bir bakalım tabii.

1765128545804.webp

Normalde bu şekilde, dümdüz olması gerekiyor.
Belirli bir süre veremem. 1 haftada da sorun çıkartabilir, 2 yılda da. Risk almaya değmez. Ancak size önerim, bataryanın bütçesini çıkartana kadar kullanmaya devam edin. Sonrasında doğrudan değiştirin, beklemeyin.
Çok şükür bütçem var. Yarın servis ile irtibat kurmayı deneyeyim.

@talongod @pesimist34 Hocam en son laptopu topladım, ilk çalıştırdığım da pilde çalışmadı adaptörle çalıştı daha sonra yeniden başlattım adaptörü çıkartıp pilde gösteriyor. Tam oturttuğuma da eminim, bir sorun olmaz değil mi? Soketin yuvasında 2 tane tırnakta içerideydi.

Son düzenleme:
Çok şükür bütçem var. Yarın servis ile irtibat kurmayı deneyeyim.

@talongod @pesimist34 Hocam en son laptopu topladım, ilk çalıştırdığım da pilde çalışmadı adaptörle çalıştı daha sonra yeniden başlattım adaptörü çıkartıp pilde gösteriyor. Tam oturttuğuma da eminim, bir sorun olmaz değil mi? Soketin yuvasında 2 tane tırnakta içerideydi.
Adaptörü söktükten sonra pilde gösteriyorsa sorun yoktur.