Ömer Teker

Uzman
Kasım ayında gözükmüyordu, F29 adlı BIOS güncel diyordu. Eylül ayında F30 adlı güncelleme çıktı ve az önce BIOS update güncel mi diye baktım HP Support Assistant'dan. PC'deki uygulamadan ve uyarı aldım BIOS güncel değil diye ama Windows'ta gözükmüyor. Sizce nasıl bu update ve güncellemeli miyim?

Yapmayın.

F.31'de de düzelmedi.

HP Bios güncellemesinde F.31A versiyonunu gördüm, şu an bende F.29 kurulu. Kurmadan önce kontrol edeyim neler değişmiş acaba ya da ne yaptılar diyerek geldim. Sorun hala devam ediyor mu ve güncellemenin bana katkısı ne olacak?

Bi de ayrıca bu BIOS güncellemelerinin etkisi üzerine bir test içeriği var mıdır?

Son düzenleme:
HP Bios güncellemesinde F.31A versiyonunu gördüm, şu an bende F.29 kurulu. Kurmadan önce kontrol edeyim neler değişmiş acaba ya da ne yaptılar diyerek geldim. Sorun hala devam ediyor mu ve güncellemenin bana katkısı ne olacak?

Bi de ayrıca bu BIOS güncellemelerinin etkisi üzerine bir test içeriği var mıdır?
Cihazınız sorunsuz çalışıyorsa dokunmayın HP sıkıntılı biraz.

Cihazınız sorunsuz çalışıyorsa dokunmayın HP sıkıntılı biraz.
Çalışan bir şey varsa dokunmamak doğru da optimize edecek bir şey oluyorsa bu ne kadar etkili görmek istiyorum sadece. Geliştirici günlükte stabilite geliştirmesi diyip yazmışlar ama neyin ne şekil değiştiğine dair bir açıklama yok.