- Cihaz
- Victus S0050NT & Victus S0001NT
Merhaba, bilgisayarımı F. 31 sürümüne güncelledikten sonra BIOS'a girememeye başladım (Fotoğraftaki gibi donup kalıyor), bu sorun daha önceden F. 29 sürümündeyken yoktu. Bugün abiminkini (O da F. 29 sürümünü kullanıyordu.) De güncelledim ve F. 31 yükledikten sonra aynı sorun onda da olmaya başladı. Daha önceden aynı soruna dair bir konu açılmış ancak güncellemeden sonra olduğunu söylememiş.
Edit: Bios'u USB ile tekrar kurduktan sonra 1 kereliğine girebiliyorum ondan sonra tekrar gidiyor.
Denediğim modeller:
Victus S0050NT
Victus S0001NT
HP Victus 16 laptopumda BIOS'a giriş yapamıyorum. BIOS'a girmeye çalışırken siyah Victus logosunda sol altta da BIOS setup options yazısında takılı kalıyor. Baştan kurdum BIOS'u, Win+B gibi kombinasyonları denedim, cihazın gücünü boşalttım, bataryayı sökerek de boşalttım, işe yaramadı. Ne yaptıysam yapayım her seferinde bu ekranda takılı kaldı. Ne yapmam gerekiyor BIOS'u açabilmek için? (not: BIOS sürümü şu an en güncel sürümde.)
- klashain
- açılmıyor bios hp victus victus victus 16
- Forum: Gaming Laptop
Edit: Bios'u USB ile tekrar kurduktan sonra 1 kereliğine girebiliyorum ondan sonra tekrar gidiyor.
Denediğim modeller:
Victus S0050NT
Victus S0001NT