Öncelikle ikinize de sonsuz teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. Virtuoso benim aslında HS80 serisi öncesi dream kulaklığımdı denebilir. Ancak HS80 Max serisi sonrası biraz pabucunu dama attım
Bir de şöyle bir problem var ki, Virtuoso fiyatları çok garip şekilde değişmiş, üretim azaldığı için olabilir belki bilmiyorum. Ben Eylül ayında Razer’ımı alırken 4000 bandındaydı şu an ise 10.000’lere kadar fırlamış durumda sebebini anlayamıyorum. Bu yüzden Virtuoso düşünmedim.
@Maschera hocamın dediklerine gelecek olursam aslında ben de birçok kategoride kullanmayı çok istiyorum, asıl sebebi bu. Önceki kulaklığımın özellikle müzik performansı çok kötüydü ve SoundID beni bu yüzden çok cezbetti. Kafa boyutumun sorun olacağını çok düşünmüyorum çünkü kafa üstü kulaklıkları uzun süredir kullanıyorum. Daha öncesinde Gamepower Mihawk dahi kullandım sorun yaşamadan. Mikrofon ve özellikle müzik dinleme keyfi benim için en önemli şeylerden biri.
iCue konusuna gelirsek, evet maalesef. Kullandığım en berbat programlardan biri maalesef. Sistemimde çok fazla Corsair bileşen olduğu için bir ara kullanmayı düşündüm ama sonrasında direkt sildim
Aslında sanırım tam da bu sebeple öne geçiyor olmalıyım çünkü ben diğer bileşenlere ait tüm programları da sildim. Anakart için MSI center’ı mesela. Şu an aktif olarak sadece Steelseries GG kullanıyorum, onu da Moments özelliği ve Sonar ile ses kanallarını ayırabilmek için. Bu sanırım bir sorun oluşturmaz. Ki çakışan program varsa bile format ile temiz kurulum yapmaktan asla çekinmem, yeter ki düzgün çalışsın.
Sizi yakalamışken şunu da sorayım, malzeme kalitesi nasıl kulaklığın? Razer’daki eklem kırılması sorunu beni servislerden çok fazla soğuttu, servisle uğraşmak istemiyorum hiç. Yetkili servis olarak hangi firma? Son olarak eğer müsaitliğiniz ve vaktiniz olursa birkaç dakika Discord vb bir uygulamada mikrofon sesinize bakabilmem mümkün olur mu acaba? Zamanı fark etmez, dilediğiniz zaman haberleşebiliriz.
Başka tecrübe aktarmak isteyen her arkadaşı da severek dinlerim çünkü hata yapmak istemiyorum. Malum, ülkemizde kulaklıklarda iade almamak gibi bir saçmalık mevcut. Amazon üzerinden alabilseydim hiç çekinmezdim ama İtopya bu konularda mızırık bulmak için uğraşır, eminim.
Ekleme: Reddit’te kulaklıkta ses gecikmesi ve örneğin video izlerken ilk 1 saniye, yarım saniye ses gelmemesi gibi sorunlardan bahsedilmiş. Var mıdır aslı astarı?