Selam hocalarım. Geçen sene kulaklık almıştım kendime Huawei bir kulaklık, telefon kutularının olduğu dolabı karıştırırken kulaklığında kutusunu buldum açayım dedim. İçindeki kullanım kılavuzundaki QR kodu okutup uygulamayı tarayıcıdan indirdim, fakat telefon Play Protect virüs olarak algıladı. Sizce güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Amerika baskısı nedeniyle. Amerika Huawei'yi bilgi sızdırma ile suçladı ama asıl neden Huawei'nin Amerika pazarında Apple ile aynı oranda satılmasıydı. Sonra Huawei'nin Google desteğini çekti, yine satılmaya devam edince de tüm gücüyle Huawei'yi baskılamaya çalışıyor. Kısaca özetlemek gerekirse böyle. Virüslü değildir. Ben de yükledim aynı şekilde. Hiçbir sorun yok.

Amerika baskısı nedeniyle. Amerika Huawei'yi bilgi sızdırma ile suçladı ama asıl neden Huawei'nin Amerika pazarında Apple ile aynı oranda satılmasıydı. Sonra Huawei'nin Google desteğini çekti, yine satılmaya devam edince de tüm gücüyle Huawei'yi baskılamaya çalışıyor. Kısaca özetlemek gerekirse böyle. Virüslü değildir. Ben de yükledim aynı şekilde. Hiçbir sorun yok.

Tamamdır hocam sağ olun yüklü kalsın.