17306

Becerikli
Merhaba, akıllı bilekliğe (şu an Huawei Band 8 kullanıyorum) gelen bildirimleri temizleyince telefondakiler temizlenmiyor. Telefonu açtığımda her defasında unutuyorum ve "aaa mesaj gelmiş, neden fark etmedim" diyorum. Yanıltıyor beni. Huawei Band'den mi kaynaklı yoksa, genel bir durum mu? Yani diğer markalarda da aynı sorun var mı? Sizde durum nasıl? Daha önce Xiaomi Band 4 vardı, onda bu sorun yoktu.

Telefon: Samsung A15
Android Sürümü: 15

Son düzenleme:
Merhaba, akıllı bilekliğe (Huawei Band 8) gelen bildirimleri temizleyince telefondakiler temizlenmiyor. Telefonu açtığımda her defasında unutuyorum ve "AAA mesaj gelmiş, neden fark etmedim" diyorum. Yanıltıyor beni. Huawei Band'den mi kaynaklı yoksa, genel bir durum mu? Sizde durum nasıl? Telefon Samsung A15 (Android 15). ChatGPT, yeni sürüm Android'in güvenlik politikasından dolayı böyle diyor ama güvenemedim.

Xiaomi band 9'da silince telefondaki dahil gidiyordu şu an Watch fit 2 kullanıyorum onda gitmiyor saate göre değişiyor.

Xiaomi band 9'da silince telefondaki dahil gidiyordu şu an Watch fit 2 kullanıyorum onda gitmiyor saate göre değişiyor.
Belki Huawei'nin yasaklı olmasından kaynaklı, Android'e bir erişim sorunu olabilir belki diyeceğim ama o zaman çoğu özelliğinin çalışmaması gerekir. Bakalım, başka cevaplar gelirse netleşir umarım.