Felorein

Üyecik
Merhaba arkadaşlar,

Mevcutta evimde Superonline'ın vermiş olduğu dandik modem ve Turkcell TV+ kullanıcısıyım.

Huawei'nin BE3 Pro router modeli çok ilgimi çekti ve özellikle dahili anten kullanan dandik Superonline modeminden kurtulmak için bir çözüm olarak gördüm.

1 hafta içerisinde sitemizde GPON altyapısına geçiş yapılacağı bilgisi verildi. Yani anladığım kadarıyla Superonline tarafından evimize bir ONT cihazı takılacak ve artık eve kadar fiber kablo vasıtasıyla internet erişimi sağlanacak.

Peki ben Huawei BE3 Pro modeli router alsam, hem internet hem de Turkcell TV+ konusunda verimli bir kullanım sağlayabilir miyim? Superonline modemi dışında farklı bir OEM modem ile Turkcell TV+ STB çalıştırabilen arkadaşlar var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Bence alınmaz superonline kulanacaksanız open wrt destekli uygun örnek Xiaomi AX3000T cihaz alıp superonline moademi kablo ile bağlayıp open wrt cihaz bağlayıp kulanmak zapret sqm adblok gibi uygulamalarla özgür internet kullanırsın. Superonline kullanıcı şifrelerini paylaşmadığı için uğraşman gerekebilir.

Bence alınmaz superonline kulanacaksanız open wrt destekli uygun örnek Xiaomi AX3000T cihaz alıp superonline moademi kablo ile bağlayıp open wrt cihaz bağlayıp kulanmak zapret sqm adblok gibi uygulamalarla özgür internet kullanırsın. Superonline kullanıcı şifrelerini paylaşmadığı için uğraşman gerekebilir.
Onları bir şekilde elde ederim hocam o kısmına çok takılmıyorum. Benim için önemli olan kısım Turkcell TV+ Pro.

Turkcell TV+ Pro. Android uygulaması olduğu için çalışmasında sıkıntı yok ben aynı şekilde kullanıyorum. Vlan falan girilmesine gerek yok eski tv plus + larda sıkıntı çıkarıyor.