İnceleme Huawei FreeBuds 5I

Velar

Yetkin

Konu Başlıkları Gizle

1. 1 1. Genel Bakış

Yaklaşık 4 Aydır kullanmış olduğum kulaklığı sonunda değerlendirmeye karar verdim. Olurda almak isteyen biri olursa buradan az da olsa fikir sahibi olabilir

Huawei FreeBuds 5I kutu içeriği:

Kulaklık
Şarj kablosu
Farklı boyutlarda silikon uç
Kullanım kılavuzu

3 Farklı renk seçeneği ile geliyor:
  • Toz Mavisi
  • Nebula Siyahı
  • Seramik Beyaz

1. Genel Bakış

Dizayn Ve Tasarım:
Kutunun görüntüsü gayet hoş ve renk seçenekleri ile göze hitap ediyor. Kulağa tam oturması ve kulağı terletmemesi güzel.

Huawei FreeBuds 5i, aktif gürültü engelleme (ANC), yüksek çözünürlüklü ses desteği ve uzun pil ömrü ile gayet kullanımı güzel bir kulaklık .

Aktif Gürültü Engelleme (ANC): Ortam gürültüsünü azaltarak daha net bir ses deneyimi sunuyor. Ama kulaklık sesi çok fazla dışarı veriyor buda kulaklığı negatif bir konuma getiriyor. Gayet güzel çalışıyor dış ortam ile olan ilişkinizi tamamen kesebilirsiniz.

Şarj Süresi: Tek şarj ile 5 saat kullanım gördüm ama kullanım şartları değişiklik gösterebilir.

Mikrofon Kalitesi: Aslında beklediğim de kat kat üstüne bir performans sundu. Aktif gürültü engelleme sayesinde sesimi gayet temiz ve anlaşılır bir şekilde karşı tarafa iletiyor.

Kulaklığın kendi uygulaması var tüm kontrolleri ordan sağlayabilirsiniz. Huawei AI Life isimli uygulamadan kulaklığın tüm kontrolünü ele alabiliyorsun. Kulaklıkta aynı zamanda 3 farklı gürültü engelleme modu bulunuyor.
  • Gürültü Engelleme Modları:
    • Yüksek: Yoğun gürültülü ortamlarda maksimum izolasyon sağlar.
    • Düşük: Daha hafif gürültüler için uygundur.
    • Farkındalık Modu: Çevredeki sesleri duymanızı sağlar.
Sonuç olarak şunları söyleyebilirim. Kulaklık bana uygun geldi, evet gayet kullanıcı dostu ve bana kalırsa pil ömrüde gayet iyi. Tasarımı zaten çok güzel . Diyebilirsiniz ki kulaklığın pil ömrü iyi, gürültü engelleme özelliği var daha ne olsun? Bir kullanıcı gözünde evet öyle ama ses yalıtımı biraz kötü. Dışarıya ses vermesi sizin için belirleyici etken olabilir benim için değil. Müziğin sesini sonuna kadar açtığımda sesin dışarıya net geldiğini söyleyebilirim. Ben sürekli son ses müzik dinleyen bir insan değilim ve bu durum beni rahatsız etmiyor. Kulaklık için söyleyebileceğim negatif yönlerden biri. Bu durum kulaklığı almamanız için bence kesinlikle bir sebep değil. Bunun dışında sayabileceğim negatif bir yön yok. Bence kullanıcı dostu bir kulaklık.

Kulaklığa Puanım: 10/7

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…