Huawei FreeBuds 7i ANC TWS vs Nothing Ear (a)

Bütçe
5000
Makaleler
1
Sizce en iyisi hangisi? Sahilde yürüyüş için ses kalitesi ve ANC'si iyi olması yeterli. Görüşme vs. hiç önemli değil.

Nothing'in kulaklıkta kalitesi hakkında bilgim yok ama Huawei akıllı saat kullanıyorum ve aşırı memnunum. Sadece Apple cihazımla tam uyumlu olmaması üzüyor. Fakat Huawei'de kafama takılan şey, yorumlarda kullanıcıların pek beğenmemesi. Sponsorlu içerikler ise öyle anlatıyor ki sanki AirPods Pro 3 rakibi.

@Simon , Çok yardımcı olmaya çalıştın fakat hâlâ bir karara varamadım. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Ear (a)'yi kullanip sattim. Sesi fena degil ama Nothing ekosistemi yoksa cok bos TWS. İkisi arasindan Huawei daha iyi hem ses kalitesinde hem ANC'de. Butce 5.000 ise OnePlus Buds 4 veya EarFün Air 4 Pro+ daha iyi olur. Hem 7i hem de Ear (a) fiyatlarinin urunleri degiller. Ben kesin olarak OnePlus Buds 4'u oneririm. Liberty 5, Samsung Buds 4, AirPods 4, FreeBuds 7i, Nothing Ear vb. TWS'lerden daha ustun.

Hocam, kızılötesi sensör ve ANC performansı nasıl? AirPods 4 ANC'siz versiyondan iyi mi? Oppo modeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…