Bütçe konusunda pek emin değilim ya. Şimdi bir kulaklığa 6-8k vermek doğru olur mu emin olamadım 🤧
Seni anliyorum. Ancak eger muzikten verim almak istiyorsan dogru karar olur. Anker P31i modeli alacagin en dusuk kulaklik olsun. Baska aramana gerek yok. En yuksek butcede de Buds4 Pro ve Freebuds Pro 5'i dusunebilirsin. Orta butceyi de es gecmeyelim. EarFun ve Soundpeats modellerine bakabilirsin. Fakat Soundpeats olarak Air serisine bakma. Bataryalari vasat. H3 ses kalitesi icin iyi kulaklik ancak ANCz mikrofon vs. bayagi dusuk seviye kaliyor.

Seni anliyorum. Ancak eger muzikten verim almak istiyorsan dogru karar olur. Anker P31i modeli alacagin en dusuk kulaklık olsun. Baska aramana gerek yok. En yuksek butcede de Buds4 Pro ve FreeBuds Pro 5'i dusunebilirsin. Orta butceyi de es gecmeyelim. Earfun ve Soundpeats modellerine bakabilirsin. Fakat Soundpeats olarak Air serisine bakma. Bataryalari vasat. H3 ses kalitesi icin iyi kulaklık ancak ancz mikrofon vs. bayagi dusuk seviye kalıyor.

Hocam dediğiniz Anker bu mu?
Earfun nasıl bir marka bakmam lazım. Belki o 4K'lık olanı alabilirim.

Hocam Xiaomi ve CMF kulaklıklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Kendimi ikna edebilirsem FreeBuds Pro 5 kesinlikle alacağım modellerden. Belki indirim gelir şansıma.

Bana kalirsa cop. Mikrofon kotu. Hatta CMF Buds 2'nin mikrofonundan daha kotuydu hatirladigim kadariyla.

Mikrofon aslında önemli değil ya şimdi fark ettim.
Bana ses ve ANC lazım. Bir de bağlantıda sorun yaşamamak ve kulaklığı çıkardığımda müziğin anında durması (CMF'yi bu yüzden değiştirmek istiyorum) geri kalan dediklerim CMF'den iyi olsa bile yeterli ekosistem olur telefonla.

Son düzenleme:
Hocam Xiaomi ve CMF kulaklıklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Kendimi ikna edebilirsem FreeBuds Pro 5 kesinlikle alacağım modellerden. Belki indirim gelir şansıma.
Xiaomi'nin kulakliklari Buds 5 Pro haricinde basarili degil. FreeBuds Pro 5 ile ayni fiyat o da.
Mikrofon aslında önemli değil ya şimdi fark ettim.
Bana ses ve ANC lazım. Bir de bağlantıda sorun yaşamamak ve kulaklığı çıkardığımda müziğin anında durması (CMF'yi bu yüzden değiştirmek istiyorum) geri kalan dediklerim CMF'den iyi olsa bile yeterli ekosistem olur telefonla.
Freebuds Pro 5 isteklerini karsiliyor. Eger almayi dusunuyorsan iyi bir secim yapmis olursun. Huawei sesten anliyor. ANC olarakta Samsung'dan ve AirPods Pro 2'den iyi.

Xiaomi'nin kulakliklari Buds 5 Pro haricinde basarili degil. FreeBuds Pro 5 ile ayni fiyat o da.

FreeBuds Pro 5 isteklerini karsiliyor. Eger almayi dusunuyorsan iyi bir secim yapmis olursun. Huawei sesten anliyor. ANC olarak da Samsung'dan ve AirPods Pro 2'den iyi.

Hocam hâla daha o kadar para verme konusunda emin olamadım.
Peki Buds 3 FE, CMF Buds 2 Pro ve earfun 4 Pro+
Arasından hangisini seçerdiniz? Hem eksi ve artıları neler kulaklıkların? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Hocam hâla daha o kadar para verme konusunda emin olamadım.
Peki Buds 3 FE, CMF Buds 2 Pro ve earfun 4 Pro+
Arasından hangisini seçerdiniz? Hem eksi ve artıları neler kulaklıkların? Şimdiden teşekkür ediyorum.
EarFun'u tercih ederdim. CMF ve Buds3 FE, EarFun'un gerisinde. EarFun, ANC isini iyi yapiyor. Hatta Nothing Ear (3)'e kadar en iyisi. Ear (3)'den daha iyiside Huawei FreeBuds Pro 5.

Earfun'u tercih ederdim. CMF ve Buds3 FE, Earfun'un gerisinde. Earfun, ANC isini iyi yapiyor. Hatta nothing ear (3)'e kadar en iyisi. Ear (3)'den daha iyiside Huawei FreeBuds Pro 5.

Aslında ses, bağlantı ve kulaklığı çıkarınca müziğin durması yeterli hocam. Zaten sağlık sorunumdan dolayı ANC önemli değil benim için. Mikrofonda önemsiz.
Böyle değerlendirilirse değişiklik olur mu? Çünkü earfun u ilk defa duydum pek güvenemiyorum istemeden.