Huawei FreeBuds SE 3 alınır mı?

Bütçe
1500-2000

Jora

Uzman
Uzun süre PC'de kullanım için kulaklık arıyorum. Mikrofon çok öncelikli değil ekstra mikrofon da almayı düşünüyorum. Uzun süre şarj gitmesi durumundan dolayı huawei freebuds se 3 modelini düşünüyorum. Hızlı şarj da mevcut. Maksimum bütçem 2K. Bu fiyat bandında şarjı uzun süre giden performansı iyi olan başka model önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulak üstü düşünüyor musunuz?

Genel kullanım amacınız ne olacak? (Oyun, müzik, günlük iş, ofis kullanımı vb.)

Son düzenleme:

Kulak üstü alın bence benzer fiyat bandında çok daha iyi cihazlar var. Tabii eğer siz telefonda dışarıda falan kullanmayacaksanız.

@Serhan Can Aksakal @318i kulak üstü olarak Arctis 5 sahibiyim uzun süre kullanımda artık kafa üstünü rahatsız ediyor + kulaklık padleride rahatsız etmeye başladı. Silikonlu kulaklık olarak da Air pods Pro 2 sahibiyim fakat şarj kutusı sıkıntılı + sağ kulaklğın şarjı 20dk dayanıyor, garantisi bittiği için yapıtırıyım dediğim zaman kutuya 2K kulaklığa 2K fiyat çıkıyordu en son baktığımda. Ek olarak da silikonlu kulaklıkta çok uzun süre takınca kulak içini rahatsız ediyor. Silikonsuz kulaklık bu sebeple bakıyorum. Genel kullanım için bakıyorum toplantıyada katılacağım film müzik falanda izleyeceğim. Oyun için Arctis 5 kullanacağım her türlü oyun için bakmıyorum zaten.

Son düzenleme:
Anladım, yani Freebuds SE 3 çok yeni bir model, hakkında doğru düzgün geri dönüş, inceleme, kullanıcı deneyimi vb. bulunmuyor. Ancak kağıt üzerinde de fiyatına göre alınabilir bir kulaklık gibi görünüyor. Kendisini henüz deneyimlemedim ancak halen daha rafımda bulunan Freebuds SE 2'nin geliştirilmiş yenilenmiş versiyonu olmuş bakındığım kadarıyla. Frekans karakteristiği olarak Freebuds SE 2'nin parlak karakteriyle aynı olduğunu ancak ses kalitesinde bariz artış duyulduğunu yazıp çizmişler. Öte yandan SE 2'nin mikrofonu çok vasattı, mikrofonda da iyileştirmeler yapılmış. Yazılım konusunda Windows için yazılımsal desteği yok preset bluetooth kontrollerle kullanılıyor bilgisayar tarafında. Telefon için bulunan düşük gecikme modu vb. bilgisayarda kullanılamıyor bu yüzden.

Müzik ve film gibi dinleme ağırlıklı konulara gelirsek silikonsuz oluşu dolayısıyla çok bass seven bir dinleyiciyseniz tatmin etmeyecektir, keza SE 2'de de zayıftı. Ancak neticede gündelik kullanım için bence şans verilebilir.

@Simon hocam alternatif/daha iyi bir öneride bulunabilir.

Son olarak bilgisayarda kullanacağınız herhangi bir in-ear "bluetooth" kulaklık için;

İncelemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…