Seran87

Uzman
Huawei MA5671A'nin etiketi farklı. Ürünler Nokia, Alcatel olabiliyormuş şimdi konuyu okuyunca fark ettim. Ben sahibimden ikinci el aldım. Ondada hızlar 200 civarında ama bana routerdan kaynaklı olduğunu söyledi. Bunu alabileceğim güvenilir bir satıcı biliyor musunuz link atabilir misiniz?

Genellikle Huawei MA5671a ve Nokia g-010S-P başarılı, ikisi neredeyse aynı. Media converter bir sorun çıkarmaz, zaten kullanacağın SFP en fazla 2.5Gbps destekliyor, Media converter SFP'ye göre Auto negation yani hız anlaşması yapıyor.

Hocam güvenilir satıcıların linkini atabilir misiniz?

Şöyle menüsü var buradan belli olur mu bilmiyorum. Huawei yazıyor EBay'dan almış. Dürüst satıcı ama oda bilmiyor olabilir.

Marta kadar Almanya'dan getirtebilirim o yüzden ne olur ne olmaz diye bir tane de garanti alayım diyorum.

Dosya Ekleri

• huavie.webp
    huavie.webp
    266,8 KB · Görüntüleme: 377
Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei MA5671ANin sahtesi var mış şimdi konuyu okuyunca fark ettim. Ben sahibimden ikinci el aldım. Ondada hızlar 200 civarında ama bana routerdan kaynaklı olduğunu söyledi. Bunu alabileceğim güvenilir bir satıcı biliyor musunuz link atabilir misiniz?

Hocam güvenilir satıcıların linkini atabilir misiniz?

Wrt yüklü.

Orijinal.

Huawei MA5671A nin sahtesi var mış şimdi konuyu okuyunca fark ettim. ben sahibimden ikinci el aldım. Ondada hızlar 200 civarında ama bana router dan kaynaklı olduğunu söyledi. Bunu alabileceğim güvenilir bir satıcı biliyor musunuz link atabilir misiniz.

hocam güvenilir satıcıların linkini atabilir misiniz ?

Şöyle menüsü var buradan belli olur mu bilmiyorum. Huawei yazıyor ebaydan almış. Dürüst satıcı ama oda bilmiyor olabilir.

Marta kadar Almanya'dan getirtebilirim o yüzden ne olur ne olmaz diye bir tane de garanti alayım diyorum.
Merhaba, o satıcıdan bende aldım benim ki sorunlu çıktı daha sonra satıcı dolandırıcı damgası yedi forumda. Fakat satıcı koşulsuz şartsız bana yeni ürün gönderdi ve yenisi sorunsuzdu. Birde düzeltme yapalım ürünün sahtesi diye bir şey yok Huawei, Nokia, Alcatel hepsi aynı sadece logo basmışlar. Ürünlerin hepsi çin yapımı yazılımlarına kadar aynı. Sadece Huawei adı daha ağır olduğundan en çok tutulan o oldu.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Peki nasıl anlarım neyin ne olduğunu?

Aldığım arkadaş buradan almış. Ürünü Huawei miş artık şansım ISS kaldı. Hat sinyalimde bugün 19,85 di. Emeği geçen tüm arkadaşlara ve bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.

Parasında değilim de yapmaya kafaya koydum inşallah ISS'den kaynaklı bir şey olmaz.

Ek olarak aldığınız ürünleri deneyin hemen hız sorunu veya doğrulama sorunu varsa hemen tekrar isteyin satıcılardan ücretsiz gönderiyorlar.

Aldığım arkadaş buradan almış. Ürünü orijinalmiş artık şansım iss kaldı. Hat sinyalimde bu gün 19,85 di. Emeği geçen tüm arkadaşlara ve bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.

Parasında değimlimde yapmaya kafaya koydum inşallah iss den kaynaklı bir şey olmaz.

Hocam tekrara düşüyorum ama insanları yanlış yönlendirmeyelim orijinal diye bir kavram yok hepsi aynı sadece OpenWrt yüklenmiş sürümleri var. Sorun varsa satıcı ve site fark etmiyor.

Ben riske girmedim hocam arkadaşın birinden aldım doğruladı çalışıyor ama onun internet 200 mbit miş 250 mbit alabiliyor. Benim paket 1 gbit olduğu için bilemedim. Artık deneyeceğiz göreceğiz. Şuanda ürünler elimde olmadığı için ne nedir bilemiyorum. Yanlış anlaşılmasın diye mesajlarımı düzeltiyorum şimdi.

Ben riske girmedim hocam arkadaşın birinden aldım doğruladı çalışıyor ama onun internet 200 mbit miş 250 mbit alabiliyor. Benim paket 1 gbit olduğu için bilemedim. Artık deneyeceğiz göreceğiz. Şuanda ürünler elimde olmadığı için ne nedir bilemiyorum. Yanlış anlaşılmasın diye mesajlarımı düzeltiyorum şimdi.
Aldığı hız normal ama şöyle bi durum var bendeki hız sorunlu olan 400 Mbps sonrası bayılıyordu. Çok düşük ihtimal ama belki sizin satıcınızın durumdan haberi dahi olmayabilir. Artık deneyip paylaşırsınız sonuçları. Bakalım rekoru kırabilecek misiniz 😂