kboyvat

Çalışkan
İyi günler arkadaşlar, Recep Baltaş videoları sonrası ben de Huawei MA5671A satın alarak bu trene binmiş durumdayım. SFP ile internet bağlantısını sağladım ancak arayüzüne girip örneğin zapret gibi bir uygulamayı indirmek istediğimde başaramadım. Aşağıda görülebileceği gibi ping atıp, trace yapabiliyorum

1751966279109.webp

1751966360869.webp

ancak, update lists diyince aşağıdaki gibi bir hata alıyorum.
1751966438126.webp

Bu arada pingleyebilmek için interfaceleri bridgeledim.
1751966671972.webp

Konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar, Recep Baltaş videoları sonrası ben de Huawei MA5671A satın alarak bu trene binmiş durumdayım. SFP ile internet bağlantısını sağladım ancak arayüzüne girip örneğin zapret gibi bir uygulamayı indirmek istediğimde başaramadım. Aşağıda görülebileceği gibi ping atıp, trace yapabiliyorum

Eki Görüntüle 161508
Eki Görüntüle 161509

ancak, update lists diyince aşağıdaki gibi bir hata alıyorum.
Eki Görüntüle 161511

Bu arada pingleyebilmek için interfaceleri bridgeledim.
Eki Görüntüle 161513

Konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Merhaba. O gpon'u nereden satın aldınız bir türlü bulamadım. Benim için çok önemli lütfen paylaşın. Ek olarak başarıya ulaştınız mı? Aynı router'ı kullanıyorum.

Merhaba. O GPON'u nereden satın aldınız bir türlü bulamadım. Benim için çok önemli lütfen paylaşın. Ek olarak başarıya ulaştınız mı? Aynı Router'ı kullanıyorum.

Bu satıcıdan converterı ayrı SFP'yi ayrı bir şekilde sipariş edip alıyorlardı ama sanırım satıcı Türkiye'ye satışı kapatmış.

Bu satıcıdan converterı ayrı SFP'yi ayrı bir şekilde sipariş edip alıyorlardı ama sanırım satıcı Türkiye'ye satışı kapatmış.
Evet, satıcı çok yüksek ihtimalle fiyatını artırdı ve Türkiye giriş limitini aştığı için problem oldu. Üzüldüm çünkü bu veya benzer modül satan kimse kalmamış.

Evet, satıcı çok yüksek ihtimalle fiyatını artırdı ve Türkiye giriş limitini aştığı için problem oldu. Üzüldüm çünkü bu veya benzer modül satan kimse kalmamış.

Satıcı şu an yine Türkiye'ye satış yapıyor ben SFP'yi aldım sadece ve satıcı çok ilgili mesajla belirtirseniz Custom FW'yi yükleyip gönderebiliyor.