Önemli olan Google değil işletim sisteminin ve cihazın kalitesidir. Siz bir cihaz alırken Google var mı yok mu diye alırsanız belki kötü bir cihaz almış olacaksınız nereden biliyorsunuz?

YouTube bakmak için tarayıcıdan girmek mi yok kalsın.

Alırsa iyi mi olur kötü mü olur peki?

Bana kalırsa iyi olur Huawei nasıl olsa artık Android kullanmıyor. Eski cihazlarının da HarmonyOS'u denemesini, canlanmasını ve kullanılabilir olmasını sağlamak istiyor galiba. Mate 9 gibi eski cihazlar ne olacak güncelleme alır mı bilmiyorum listede yok.

Önemli olan Google değil işletim sisteminin ve cihazın kalitesidir. Siz bir cihaz alırken Google var mı yok mu diye alırsanız belki kötü bir cihaz almış olacaksınız nereden biliyorsunuz?
Alakası yok, HarmonyOS Android tabanlı bir sistem ki Android, Google Play Hizmetleri ile bir bütün olarak çalışan bir sistem bu bağlamda Huawei cihazlarda Google Play Hizmetleri olmadığı için Android'in birçok özelliğinden faydalanılamıyor.

Google olan tüm telefonlar iyi mi oluyor? O zaman size göre Redmi GO da iyi bir telefon. Çünkü içinde Google var. P60 falan da çöp.

Google olan tüm telefonlar iyi diye bir şey demedim ben. Google hizmetlerini kullanamıyorsun. Berbat bir şey bana göre. En basittinden bir YouTube'a bakmak çin direk tarayıcıdan girceksiniz ki o da sağlıklı değil.

Android, Google Play Hizmetleri ile bir bütün olarak çalışan bir sistem bu bağlamda Huawei cihazlarda Google Play Hizmetleri olmadığı için Android'in birçok özelliğinden faydalanılamıyor.

Huawei komple artık Android'ten ayrılıyor HarmonyOS olarak devam edecekler tabii ki Android özelliklerinden faydalanamazsın.

HarmonyOS hala Android tabanlı. Sadece UI ismini değiştiriyorlar, Samsung One UI veya Xiaomi HyperOS gibi.

Lütfen bu haberi okuyun artık android tabanlı olmayacak.