Alacağı güncellemeler ne işe yarayacak? HyperOS da her hafta güncelleme alıyor ama herkes başka bir Custom ROM veya EU ROM kullanıyor HyperOS böyle iken HarmonyOS'i düşünemiyorum bile.

Uygulamalarında reklam olan HyperOS vs One UI gibi güzel ve stabil olan HarmonyOS desem kim kazanır?

Saf Android cop o zaman Google yok diye. Ben sahsen bootloader kilidi acilabilse Huawei alirdim cunku Google uygulamalarini ve servislerini zaten kullanmiyorum. Ha kullansam sorun olur muydu hayir, biri demis "YT'ye tarayicidan girmek mi kalsin" diye, iste istemci nedir bilmeyen bir kullanici.

Neymis bu Google ya cidden insanlar tapar oldu artik sirkete. Kullanilmayi sever olmus millet.

Sunu da belirteyim; bosuna Android Linux tabanli falan demiyoruz. iOS gibi kisitlayici bir sistem degil istedigini yapmakta ozgursun. Google mu yok? E yukleyemiyor musun be adam? Bu kadar mi beceriksizsin?

Konu basligi ile icerisindeki yazismalar uyuyor mu sizce? Siz begenmezsiniz tamam, ama bizene? Ben de Google'i kullanmiyorum, sevmiyorum o zaman her yorumda konuyla alakali alakasiz belirteyim bunu, ne kadar mantikli sizce?

Konusmak icin konusuyorsunuz sadece.

Zaten kötü hala kötü.

Hocam ambargo sebebiyle çöp oldu zaten, Google hizmetleri olmayan Android cihaz mı olur? App Gallery de adam gibi içerik yok zaten en popüler sosyal medya uygulamaları ve çoğu oyun bu mağazada yok. Ayrıca eskiden APK ile Google Play hizmetleri yükleyebiliyorduk artık Google Play hizmetleri, Huawei cihazlarda hiç çalışmıyor gspace de hata dolu ve telefon içinde bağımsız yapıya sahip değil.

Hocam native Google kurarsanız ve appgalery veya uygulmaları APK indirip kuruyor çöp değil bence.

HarmonyOS hala Android tabanlı. Sadece UI ismini değiştiriyorlar, Samsung One UI veya Xiaomi HyperOS gibi.

Hocam Android açık kaynak bir proje istediklerini yaparlar ve cidden fark oluyor optimize sistemler daha hafif çalışırken One UI gibi ağır sitemler cihazı düşük üzer.

Son düzenleme:
Saf Android cop o zaman Google yok diye. Ben sahsen bootloader kilidi acilabilse Huawei alirdim cunku Google uygulamalarini ve servislerini zaten kullanmiyorum. Ha kullansam sorun olur muydu hayir, biri demis "YT'ye tarayicidan girmek mi kalsin" diye, iste istemci nedir bilmeyen bir kullanici.

Neymis bu Google ya cidden insanlar tapar oldu artik sirkete. Kullanilmayi sever olmus millet.

Sunu da belirteyim; bosuna Android Linux tabanli falan demiyoruz. iOS gibi kisitlayici bir sistem degil istedigini yapmakta ozgursun. Google mu yok? E yukleyemiyor musun be adam? Bu kadar mi beceriksizsin?

Konu basligi ile icerisindeki yazismalar uyuyor mu sizce? Siz begenmezsiniz tamam, ama bizene? Ben de Google'i kullanmiyorum, sevmiyorum o zaman her yorumda konuyla alakali alakasiz belirteyim bunu, ne kadar mantikli sizce?

Konusmak icin konusuyorsunuz sadece.
Haklısınız zaten bu konuda size bir şey diyemez. Bu arada bootloader kilidi açılabiliyor tabii ki ama 20 avro gibi bir ücret ile açılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Son düzenleyen: Moderatör: