Huawei Mate 10 Lite kasıyor. Bootloader kilidi (OEM) açılıyor sizce ROM mu yüklemeliyim yoksa HiSuite ile PC'den Android 7'ye mi döneyim? Facebook, Instagram, Threads, X, WhatsApp, e-Devlet, Garanti BBVA, Zeep Life ve InnerTune uygulamalarını kullanıyorum. Depolamanın sadece %20.69'u dolu. Yeni cihaz alamam önermeyin.
Detaylar
Kim cevapladı?hmz4hsg
Yetkin
Huawei Mate 10 Lite kasıyor. Bootloader kilidi (OEM) açılıyor sizce ROM mu yüklemeliyim yoksa HiSuite ile PC'den Android 7'ye mi döneyim? Facebook, Instagram, Threads, X, WhatsApp, e-Devlet, Garanti BBVA, zeep Life ve ınnertune uygulamalarını kullanıyorum. Depolamanın sadece %20.69'u dolu. Yeni cihaz alamam önermeyin.
Cihazına ROM yapılmışsa ROM atabilirsin. Veya GSI ROM da atabilirsin.
Aynı cihazdan elimde mevcut. Arayüzdeki kasmalar ciddi seviyede değil ise gayet normal.
Mesela uygulama açacağım (5-10 sn filan) bekletiyor, bazen açılmıyor ve yeniden uygulamaya tıklıyorum son olarak arayüz de genellikle kasma sorunu mevcut. ROM kursam düzelir mi yoksa Android 7'ye mi döneyim?
Öncelikle şu ana kadar sabırla kullanmanı tebrik ediyorum. Android düşmanı değilim yanlış anlaşılma olmasın. Ama o jenerasyonun Huawei'leri gerçekten hiç iç açıcı değil. Bende de Y7 2018 vardı. Sonrasında iPhone 6S kullanmaya başladım. 3 yıl model olarak geriye gitmeme rağmen. Performans olarak 6 7 yıl ileriye gittim diyebilirim. Umarım yakın zamanda yenisini alabilirsin.
Öncelikle şu ana kadar sabırla kullanmanı tebrik ediyorum. Android düşmanı değilim yanlış anlaşılma olmasın. Ama o jenerasyonun Huawei'leri gerçekten hiç iç açıcı değil. Bende de Y7 2018 vardı. Sonrasında iPhone 6S kullanmaya başladım. 3 yıl model olarak geriye gitmeme rağmen. Performans olarak 6 7 yıl ileriye gittim diyebilirim. Umarım yakın zamanda yenisini alabilirsin.
Normal de Oppo A55 kullanıyordum onu dedeme verdim bu cihaz boştaydı bazı konularda (ekran, kamera ve ses) olarak Mate 10 Lite iyi diye geçtim. Tek çözüm cihazı değişmek galiba. Oppo A55'e tekrar geçmek ne kadar mantıklı?
Normal de Oppo A55 kullanıyordum onu dedeme verdim bu cihaz boştaydı bazı konularda (ekran, kamera ve ses) olarak Mate 10 Lite iyi diye geçtim. Tek çözüm cihazı değişmek galiba. Oppo A55'e tekrar geçmek ne kadar mantıklı?
Tek çözüm kesinlikle cihazı değiştirmektir diyemem. Gayet mantıklı Oppo'ya geçmek 3 4 yıl ileri gidiyorsunuz.
Tek çözüm kesinlikle cihazı değiştirmektir diyemem. Gayet mantıklı Oppo'ya geçmek 3 4 yıl ileri gidiyorsunuz.
Android sürümü düşük, cihaz ve işlemci eski. Oppo'ya geçeyim ekranından pek memnun değildim ama yapacak bir şey yok.
Sizin tercihiniz. İyi sosyaller, sağlıcakla kalın.Android sürümü düşük, cihaz ve işlemci eski. Oppo'ya geçeyim ekranından pek memnun değildim ama yapacak bir şey yok.
Sizin tercihiniz. İyi Sosyaller, sağlıcakla kalın.
Yardımlarınız için teşekkürler.