Ben teşekkür ederim. Memnun kaldıysanız çözüm olarak raporlar mısınız ?
Detaylar
Kim cevapladı?mencolarado
Başarılı
Android normal. Hızlıca uygulamalar arasında geçiş yaparken Benim s22 de takılıyor
iphone 11 de bile böyle bir şey yoktu. S22 hızlı açıyor ama akıcılık farklı bir şey.
iphone 11 de bile böyle bir şey yoktu. S22 hızlı açıyor ama akıcılık farklı bir şey.
Hard Reset at ve ADB ile gereksiz sistem uygulamalarını kaldır.
Hard reset attım fazla işe yaramadı. Hafif kasma azalmış ve akıcılık biraz iyi o kadar. Bu uygulamalar yüklü onun dışında bir şey yok bakabilirsiniz.
Eski telefon, normaldir donması, Oppo A55'e gecip GSI ROM atabilirsiniz.Hard reset attım fazla işe yaramadı. Hafif kasma azalmış ve akıcılık biraz iyi o kadar. Bu uygulamalar yüklü onun dışında bir şey yok bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 31978
Eki Görüntüle 31979
GSI ROM nasıl atacağım? Hangi dosyayı ve uygulamayı indireceğim?
Rehber: Fastboot ile GSI ROM Kurma
Selam, Bugün ADB-Fastboot ile nasıl GSI ROM kurulur onu anlatacağım. Adım 1: Telefonu fastboot moda alın ve bilgisayara bağlayın. ADB fastboot Tool'u indirin: https://developer.android.com/studio/releases/platform-tools Adım 2: Cihazı görüyor mu önce onu öğrenelim. fastboot devices yazıp...
Bunu deneyebilirsiniz bilgisayar varsa evinizde.
@Heribert Yavuz da ROM önerebilir.
Hard reset attım fazla işe yaramadı. Hafif kasma azalmış ve akıcılık biraz iyi o kadar. Bu uygulamalar yüklü onun dışında bir şey yok bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 31978
Eki Görüntüle 31979
Kullanım senaryon ne bilmiyorum ama gereksiz olduğunu düşündüğüm uygulamaları yazayım =
Google, Google Drive, Google TV, Google Meet, Google Fotoğraflar, Huawei E-Posta, Huawei Browser, Huawei Sağlık, İpuçları, Araçlar klasöründeki neredeyse her şey, AI Voice, Celia Klavye, Oyun Merkezi, Kitap, Link Now, Petal Haritalar, Petal Search, Üye Merkezi, AI Life.
Bunların güncellemelerini kaldırıp devre dışı bıraksan zaten cihaz belli bir seviye nefes alacak.
Ayrıca ana ekranda Widget bırakma ve uygulama çekmecesi görünümünü kullan.
- Makaleler
- 9
Rehber: Fastboot ile GSI ROM Kurma
Selam, Bugün ADB-Fastboot ile nasıl GSI ROM kurulur onu anlatacağım. Adım 1: Telefonu fastboot moda alın ve bilgisayara bağlayın. ADB fastboot Tool'u indirin: https://developer.android.com/studio/releases/platform-tools Adım 2: Cihazı görüyor mu önce onu öğrenelim. fastboot devices yazıp...www.technopat.net
Bunu deneyebilirsiniz bilgisayar varsa evinizde.
@Heribert Yavuz da ROM önerebilir.
GSI ROM için kutudan Android 8/9 ile çıkması lazım.