Keaxter

Başarılı
Canlarım selam,

Yaklaşık çıktığı günden bu yana Huawei Mate 20 Lite 64 GB kullanmaktayım, nasip olursa iPhone 15'e geçiş yapacağım.

Aradaki fark çok olur mu? Tökezler miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tökezlemezsin ama iPhone 15 yerine iPhone 16 almanı öneririm. İlla iPhone zorunlu değil ise S25 mi 15 magic 7 Pro gibi cihazlar öneririm.
16 / 60bin bandlarında 15 ise 50 biraz bütce sıkıntım var, 16 alsam kulaklığıdır sarj kablosudur kılıfıdır 5k gidecek gibi o yüzden 15 alıp ekstra 5k harcamak daha mantıklı

Canlarım selam,

Yaklaşık çıktığı günden bu yana Huawei Mate 20 Lite 64 GB kullanmaktayım, nasip olursa iPhone 15'e geçiş yapacağım.

Aradaki fark çok olur mu? Tökezler miyim?
Bütçe nedir? iPhone harici olur mu?

16 / 60bin bandlarında 15 ise 50 biraz bütce sıkıntım var, 16 alsam kulaklığıdır sarj kablosudur kılıfıdır 5k gidecek gibi o yüzden 15 alıp ekstra 5k harcamak daha mantıklı
S25 bakın o fiyata.

Ama 16’ya çıkılmasını tavsiye ederim.

Bu arada değişim sebebi nedir?

16 / 60bin bandlarında 15 ise 50 biraz bütçe sıkıntım var, 16 alsam kulaklığıdır şarj kablosudur kılıfıdır 5K gidecek gibi o yüzden 15 alıp ekstra 5K harcamak daha mantıklı.

iPhone 15 gibi bir telefonu önermiyorum. Çoğunluk beğenmezken, diğer çoğunluk beğeniyor. Tartısmalı telefon yani. Akseuardan kısıp iPhone 16 almanızı öneririm. Eğer geniş açı ve MagSafe önemli değilse 16e de bakabilirsin. Sanırsam illa iPhone istiyorsun. Bu yüzden Android telefon önermeyeceğim.