yigitcicekci

Uzman
Herkese merhaba, öncelikle. Bu model için bir Linux dağıtımı arıyorum. Tüm driver'ların sorunsuz çalıştığı bir dağıtım istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Windows'un şarj performansından memnun değilim Linux ile bu sorunu çözebileceğimi düşünüyorum. Bu yüzden, şarj performansını arttırabilecek ve aynı zamanda kullanıcı dostu bir dağıtım olursa güzel olur.

Hayır marka modelin başka işlemcili versiyonunu kullanıyorum Linux'ta güç yönetimi Windows'a göre kötü yani kısaca daha az gidiyor Linux'ta. Forumda bununla ilgili aynı modele sahip konu vardı.

Eğer öyleyse çok mantıklı olmaz benim için ben aksi yönde olacağını düşünmüştüm daha hafif bir işletim sistemi olduğu için.

Eğer öyleyse çok mantıklı olmaz benim için ben aksi yönde olacağını düşünmüştüm daha hafif bir işletim sistemi olduğu için.

Aslinda aksi yonde ama uyumluluk daha az, mesela uyumluluk olmadigi icin bazi laptoplarca PCI-e-aspm calismiyor haliyle daha az pil performansi aliyorsun. Linux'ta guc yonetimi otomatik degil elle konfigure etmen gerekir bu da etkiler sonucu.