11568

Uzman
Huawei MatePad 11.5 inch tablet fırsat ürün. 2.4GHz yazdığı için yüksek ihtimal Snapdragon 7 gen 1 işlemci mevcut, yeni sürümlerinden Kirin T80 işlemci mevcut o da olabilir.
  • HarmonyOS 3.1
  • 11, 5 inç 2, 2K IPS ekran, 2200 X 1440 piksel çözünürlük, 229PPI ( DCI-P3 + %100sRGB + papermatte )
  • 120Hz yenileme hızı.
  • 2.4GHz Qualcomm Snapdragon 7 gen 1 sekiz çekirdekli işlemci veya Kirin T80 işlemci.
  • Adreno 644 GPU.
  • 6GB/8GB RAM.
  • 128 GB dahili depolama alanı.
  • 8 megapiksel ön kamera.
  • 13 megapiksel arka kamera.
  • Dörtlü hoparlör.
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, çift bant.
  • Bluetooth 5.2
  • USB tip-C
  • Boyutlar: 260,88 X 176,82 X 6,85 mm.
  • Ağırlık: 499g.
  • Renk: Uzay GRIS'i.
  • 7.700mAh çıkarılamayan pil, 22, 5W şarj.
https://www.hepsiburada.com/huawei-matepad-11-5-6gb-128gb-tablet-uzay-grisi-p-HBCV00008KX9Y0

Ekran Görüntüsü (29).webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Huaweilerde Apk çalışıyor mu? Uyumsuzluk sorunu olduğunu, uğraştırdığını vs. duydum. Ona göre almayı düşünüyorum.

Huaweilerde APK çalışıyor mu? Uyumsuzluk sorunu olduğunu, uğraştırdığını vs. duydum. Ona göre almayı düşünüyorum.

YouTube izlemeni öneririm, ancak sorun yaşayacağını sanmam. Kendi mağazası üzerinden indiriliyor. Memnun kalırsın; iyi işlemci ve ekran kalitesi sunuyor. Bu fiyata bundan daha iyi bir tablet yok.

Huawei MatePad 11.5 inch tablet fırsat ürün. 2.4GHz yazdığı için yüksek ihtimal Snapdragon 7 gen 1 işlemci mevcut, yeni sürümlerinden Kirin T80 işlemci mevcut o da olabilir.
  • HarmonyOS 3.1
  • 11, 5 inç 2, 2K IPS ekran, 2200 X 1440 piksel çözünürlük, 229PPI ( DCI-P3 + %100sRGB + papermatte )
  • 120Hz yenileme hızı.
  • 2.4GHz Qualcomm Snapdragon 7 gen 1 sekiz çekirdekli işlemci veya Kirin T80 işlemci.
  • Adreno 644 GPU.
  • 6GB/8GB RAM.
  • 128 GB dahili depolama alanı.
  • 8 megapiksel ön kamera.
  • 13 megapiksel arka kamera.
  • Dörtlü hoparlör.
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, çift bant.
  • Bluetooth 5.2
  • USB tip-C
  • Boyutlar: 260,88 X 176,82 X 6,85 mm.
  • Ağırlık: 499g.
  • Renk: Uzay GRIS'i.
  • 7.700mAh çıkarılamayan pil, 22, 5W şarj.
https://www.hepsiburada.com/huawei-matepad-11-5-6gb-128gb-tablet-uzay-grisi-p-HBCV00008KX9Y0

Eki Görüntüle 184835

Aylardır bu fiyata gelmiyordu GMS'yi çok dert etmeyen fiyatına göre maksimum verimliliği almak isteyen kişiler rahatlıkla tercih edebilir vade farksız 3 taksit avantajı olmasıda büyük artı

YouTube izlemeni öneririm ancak sorun yaşayacağınızı sanmam kendi mağazası üzerinden indiriliyor memnun kalırsın iyi işlemci ve ekran kalitesi sunuyor bu fiyata pek iyi tablette yok.
Aradığım çoğu uygulama yok gibi duruyor. Emulator kullanacağım için Snapdragon olması da önemli. Daha yüksek bütçeli öneriniz var mı?

Huaweilerde Apk çalışıyor mu? Uyumsuzluk sorunu olduğunu, uğraştırdığını vs. duydum. Ona göre almayı düşünüyorum.
Apk kurulabiliyor onun dışında GBox uygulaması ile google servisleri ve Play Store üzerindeki tüm uygulamalar kurulabiliyor ben aynı tabletin 8 GB ramli modelini kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım şimdiye kadar.

Aradığım çoğu uygulama yok gibi duruyor. Emulator kullanacağım için Snapdragon olması da önemli. Daha yüksek bütçeli öneriniz var mı?

Honor dışı öneririrm çünkü satın aldığım tablet kutudan yamuk kasa çıktı bu konuda Şikayetvar ve Reddit de benzer şikayetler var sonradan yamulma sorunu yaşayanlarda bu yüzden Honor dışı Xiaomi kalıyor geriye fiyat performans bir de Samsung az daha pahalıya.

Hepsiburada sattığı ürün 2024 güncel versiyonu ise daha yeni çıkmış Kirin T80 işlemcisi ve güncel yeni HarmonyOS sürümü ile geliyormuş bilginize.

Konu sahibi tabletlerden anlamadığı gibi doğruyu söyleyene de saçma sapan tepkilerde bulunuyor.

Biraz bile şu cihaz hakkında araştırma yapsa bu cihazın kutudan çıktığı sürümde kaldığını ve bir tane bile sürüm güncellemesi almadığını görürdü. Bu yazılımdan mağdur olanların Reddit'teki şikayetleri de cabası...

Siz siz olun, Huawei tabletlerden uzak durun!

Honor dışı öneririrm çünkü satın aldığım tablet kutudan yamuk kasa çıktı bu konuda Şikayetvar ve Reddit de benzer şikayetler var sonradan yamulma sorunu yaşayanlarda bu yüzden Honor dışı Xiaomi kalıyor geriye fiyat performans bir de Samsung az daha pahalıya.
Ben de Samsung isterdim fakat fiyatını haketmiyor gibi görünüyor. Xioamiye gelirsek bedava olsa yine almam :D.