Bu 2023 versiyonu değil mi? Hani şu HarmonyOS 3 ile gelen ve hiç güncelleme almayan model?

6500 TL'ye 7 gen 1 gücüne yakın Kirin T80 işlemci, gayet iyi ekran, m pencil 3 destekli olması...
Bu fiyata böylesini bulmak zor.

Bu 2023 versiyonu değil mi? Hani şu HarmonyOS 3 ile gelen ve hiç güncelleme almayan model?

2024 versiyonu ve HarmonyOS 4 hocam. Güncelleme alsada bir şey değişmeyecek zaten android 12 de takılı kaldı :)

6500 TL'ye 7 gen 1 gücüne yakın Kirin T80 işlemci, gayet iyi ekran, m pencil 3 destekli olması...
Bu fiyata böylesini bulmak zor.

2024 versiyonu ve HarmonyOS 4 hocam. Güncelleme alsada bir şey değişmeyecek zaten Android 12 de takılı kaldı :)

Şimdi fark ettim 2024 olduğunu, sağ ol hocam.

Tabii fiyatına göre güzel alet ama alan kişinin yazılım beklentisinde olmaması gerek.

Senin cihazın şu an güncel sürümü nedir yazılım olarak?

Şimdi fark ettim 2024 olduğunu, sağ ol hocam.

Tabii fiyatına göre güzel alet ama alan kişinin yazılım beklentisinde olmaması gerek.

Senin cihazın şu an güncel sürümü nedir yazılım olarak?

Yazılımı çok güzel hocam. Beklenti olarak Android sürüm güncellemesi beklememeleri lazım. Yoksa 3 ayda bir güvenlik güncellemesi alıyor. Ayrıca 2023 versiyonuda uzun süredir güvenlik güncellemesi almaya devam ediyor diye biliyorum.

Screenshot_20251107_170035_com.android.settings.webp

Yazılımı çok güzel hocam. Beklenti olarak Android sürüm güncellemesi beklememeleri lazım. Yoksa 3 ayda bir güvenlik güncellemesi alıyor. Ayrıca 2023 versiyonuda uzun süredir güvenlik güncellemesi almaya devam ediyor diye biliyorum.

Eki Görüntüle 199552

Bende destek anlamındaki beklentiyi kastetmiştim hocam :).

Ama HarmonyOS 5 yayınlandı diye biliyorum. Senin cihaz 4.2 sürümünde mi kalacak?

Son düzenleme: