Konu sahibi tabletlerden anlamadığı gibi doğruyu söyleyene de saçma sapan tepkilerde bulunuyor.

Biraz bile şu cihaz hakkında araştırma yapsa bu cihazın kutudan çıktığı sürümde kaldığını ve bir tane bile sürüm güncellemesi almadığını görürdü. Bu yazılımdan mağdur olanların Reddit'teki şikayetleri de cabası...

Siz siz olun, Huawei tabletlerden uzak durun!

Cihaz, HarmonyOS 4.2 ile geliyor; bu da 2024’ün güncel sürümü. Film ve dizi izleyip arada oyun oynayacak kişiler için sürüm farkının çok önemi olacağını sanmıyorum. Zaten bu fiyata bundan daha düzgün bir tablet bulmak pek mümkün değil."

Cihaz, HarmonyOS 4.2 ile geliyor; bu da 2024'ün güncel sürümü. Film ve dizi izleyip arada oyun oynayacak kişiler için sürüm farkının çok önemi olacağını sanmıyorum. Zaten bu fiyata bundan daha düzgün bir tablet bulmak pek mümkün değil."

Konunun başında HarmonyOS 3.1 ile geldiğini belirtmişsiniz ve bu Qualcomm'lu model ise dediğim gibi tek sürüm güncellemesi bile almadı bu cihaz.

Eğer diğeriyse yine bi' önemi yok. Çünkü bu cihaz HarmonyOS 5.1 alacak cihazlar listesinde görünmüyor. Kısaca daha marka tarafından bile adam yerine konulan bir seri değil.

Velhasıl alınmaz...

Konunun başında HarmonyOS 3.1 ile geldiğini belirtmişsiniz ve bu Qualcomm'lu model ise dediğim gibi tek sürüm güncellemesi bile almadı bu cihaz.

Eğer diğeriyse yine bi' önemi yok. Çünkü bu cihaz HarmonyOS 5.1 alacak cihazlar listesinde görünmüyor. Kısaca daha marka tarafından bile adam yerine konulan bir seri değil.

Velhasıl alınmaz...

Bu fiyata daha iyi olmadığı fiyatta uygun olduğu için alınır diyebilirim.

Huawei nova 10 kullanıyordum google falan tamam gbox ile halledilmişti bi gün geldi WhatsApp uyarı verdi. Apk uygulama diye. O günden beri samsung kullanıyorum alınmaz ne kadar iyi olsa da şahsen.