bymfw4

Uzman
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Merhabalar. Yeni bir Huawei Matepad 11.5 2025 aldık. Kutusundan adaptör çıkıyor diye biliyordum fakat eski versiyonlarında öyleymiş, kaldırılmış.
Cihaz sanırım 40W'a kadar destekliyor, orijinal 40W'lık adaptörü var mıdır? Varsa eğer orijinal kendi adaptörünü almak istiyorum. Yoksa da cihaza en uyumlu olacak adaptörü önerir misiniz? Kablosu Type-A -> Type-C.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yeni bir Huawei MatePad 11.5 2025 aldık. Kutusundan adaptör çıkıyor diye biliyordum fakat eski versiyonlarında öyleymiş, kaldırılmış.
Cihaz sanırım 40W'a kadar destekliyor, orijinal 40W'lık adaptörü var mıdır? Varsa eğer orijinal kendi adaptörünü almak istiyorum. Yoksa da cihaza en uyumlu olacak adaptörü önerir misiniz? Kablosu type-a -> Type-C.

Orijinal adaptörünü almana gerek yok. Bunu alman yeterli olur.

Orijinali 1.800 TL.
Kablo ile birlikte adaptörlü satılan başka model de mevcut. Şahsen orijinal almanıza gerek yok.
Yani cidden gerekiyorsa verebilirim aslında ama gerek yok diyorsunuz. Orijinali gibi tamamen uyumlu, zararsız oluyor mu diğer adaptörler? Bu arada 1.000 TL civarına kadar verebilirim diğer adaptörlere de, fiyatlara kadar öneri yapabilirsiniz en iyisi hangisi olacaksa.

Yani cidden gerekiyorsa verebilirim aslında ama gerek yok diyorsunuz. Orijinali gibi tamamen uyumlu, zararsız oluyor mu diğer adaptörler? Bu arada 1.000 TL civarına kadar verebilirim diğer adaptörlere de, fiyatlara kadar öneri yapabilirsiniz en iyisi hangisi olacaksa.

Spigen iyidir bende MatePad 11.5 için kullanıyorum.
Cidden orijinale o kadar vermenize gerek yok.
Bu arada Spigen adaptörler Samsung PPS 2.0 uyumlu oluyorlar.
Yani Samsung cihazlar ile tam uyumlu. Güvenilirler yani.