Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15.000 TL
- Makaleler
- 23
Samsung, Android tablet ureticileri arasinda en iyisi bence. Model bazli bakacak olursak S10 FE, daha ustun bir cihaz.
Peki S10 FE'ye kadar çıkmışken biraz daha ekleyip Lenovo Yoga Tab alinir mi?Samsung, Android tablet ureticileri arasinda en iyisi bence. Model bazli bakacak olursak S10 FE, daha ustun bir cihaz.
- Makaleler
- 23
Ben o kadar ciksam Lenovo ile ugrasmazdim. iPad A16 alirdim. Kalemi muadil marka ile halledersin. Bunun gibi.Peki S10 FE'ye kadar çıkmışken biraz daha ekleyip Lenovo Yoga Tab alinir mi?
Bu butcede neden hep iPad öneriliyor acaba?Ben o kadar ciksam Lenovo ile ugrasmazdim. iPad A16 alirdim. Kalemi muadil marka ile halledersin. Bunun gibi.
- Makaleler
- 23
Ders calismak icin daha uygun yoksa 8 Gen 3 daha mantikli. Ancak oyun icin kullanmayacaksan gereksiz olur.
Oyun icin kullanmayacağım. S10 FE fiyati bir tık tuzlu geldi bana aslinda. S10 FE yerine alternatif ne alınabilir Huawei veya baska bir model? Yoksa butcemi kesinlikle artırıp S10 FE mi almaliyim?Ders calismak icin daha uygun yoksa 8 Gen 3 daha mantikli. Ancak oyun icin kullanmayacaksan gereksiz olur.
- Makaleler
- 23
Bence ucuza kacma. Sonra yeniden model degistirmen gerekir falan. Ozellikle o ucuz Çin'li tabletleri almani onermem.Oyun icin kullanmayacağım. S10 FE fiyati bir tık tuzlu geldi bana aslinda. S10 FE yerine alternatif ne alınabilir Huawei veya baska bir model? Yoksa butcemi kesinlikle artırıp S10 FE mi almaliyim?
megatronn 36
Üstün
Huawei alma. Bu mesajı MatePad 11.5'ten yazıyorum ve tabiri caizse it gibi pişmanım aldığıma. S10 FE tuzlu geldiyse S10 Lite'a bak, arada çok ufak farkları var FE ile; parmak izi okuyucusu yok falan, yani kullanım olarak aşırı bir fark hissetmezsin. Eğer bütçe çıkarsa da iPad A16 veya Honor pad V9 al ama iPad çok daha mantıklı bir seçim olur.
Yeni konular
-
-
Bankkart Genç tasarımı yenilenmiş
- Because The Internet
-
-
-
-
-
-
-