Geraltın kılıcı 56 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.632 Çözümler 19 Beğeniler 3.793 Yer Cintra Pazartesi 10:49 #1 Huawei MatePad tablet, Honor 400, 4060'lı sistem. Yaptığım şeyler: Linux kuruldu, Windows optimizasyonları yapıldı, PSU söküldü tekrar takıldı (PC'yi kurcaladım yani), Termux'tan Linux kurulumu yapıldı, Honor 400'den gereksiz uygulamalar değişti. İsteme sebebim hem donanım ve yazılım dünyasını daha iyi tanımak hem de sıkılıyorum.
Huawei MatePad tablet, Honor 400, 4060'lı sistem. Yaptığım şeyler: Linux kuruldu, Windows optimizasyonları yapıldı, PSU söküldü tekrar takıldı (PC'yi kurcaladım yani), Termux'tan Linux kurulumu yapıldı, Honor 400'den gereksiz uygulamalar değişti. İsteme sebebim hem donanım ve yazılım dünyasını daha iyi tanımak hem de sıkılıyorum.
Testo Unit 70 Üstün Profesör Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.897 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 6.346 Pazartesi 12:32 #2 Tablete ve telefona debloat yapılabilir. Bilgisayarda ise işlemci, ekran kartı ve RAM overclock yapılabilir. Eğer bunlar aktif kullanmadığın cihazlar ise VPN, mail veya Cloud sunucusu kurabilirsin.
Tablete ve telefona debloat yapılabilir. Bilgisayarda ise işlemci, ekran kartı ve RAM overclock yapılabilir. Eğer bunlar aktif kullanmadığın cihazlar ise VPN, mail veya Cloud sunucusu kurabilirsin.