Huawei OptiXstar HG8245X6 Root Süreci

Güncel durum nedir şifre algoritması çözüldü mü ?

Durum şu: Donanım kimliği ile şifre bulunabiliyor fakat Dropbear kapalı olduğu için SSH'ta bu şifreyi kullanamıyoruz. sUser şifresi de aynı değil. Özetle, evet çalışıyor ama şu anda işe yaramıyor.
Kanadalı grup bir yöntem bulduğunu söylüyor ama henüz deneme şansı bulamadık. Kişisel işler çok girdi araya. Bu hafta bakmaya çalışacağım.
Eğer paylaşma şansınız olursa ben de deneyebilirim.

wson8 prob sipariş ettim, ilerleyen günlerde bende sağlam bir yedek almaya çalışacağım.

Selam. R022.bin dosyasına nasıl ulaşabilirim?

Güncel durum nedir şifre algoritması çözüldü mü?

Ya hocam ben de yükledim Firmware'i yaklaşık 3 4 dakika bekleyerek reset attım ancak 192.168.1.1 adresinden ne admintelecom olarak ne de şu admin EP! İle arayüze sUser olarak girebiliyorum, ne yapmam lazım anlayamadım vallahi.

Ya hocam, uygulama aracılığıyla gidip payload bin yükledim, hata verdi doğal olarak. Sonra ışıklar söndükten sonra yaklaşık 3 dk bekledim falan, ancak sUser olarak yine de giremedim. EP! parolası ile ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum, anlayabilmiş değilim. Cihaz bilgisi ise bu şekilde
Cihaz Türü:HG8245X6
Açıklama:OptiXstar HG8245X6 GPON Terminal (CLASS B+/PRODUCT ID:2150084230HYM4013064)
SN:48575443D930D0A5 (HWTCD930D0A5)
Donanım Sürümü:1E8E.A
Yazılım Sürümü:V5R022C10S520
Üretim Bilgisi:2150084230HYM4013064.C402
ONT Kayıt Durumu:O5 (İşlem durumu)

Son düzenleme:
Merhaba, ben de uzun süredir root deneyenlerden biriyim bu cihaz için. Kodlama bilgim pek yok. Alaylıyım. Technopat forumda bir arkadaşın ciddi yardımları sayesinde ZTE H3600 root ve Huawei LG8245X6 cihazı sUser kullanıcısını açabildim. Aslında WAN portu olunca işler kolay oluyor; bu modemdeki en büyük problem bence WAN portu sorunu. Yoksa bir şekilde hackleme yapılırdı. GitHub yazınız çok güzel Recep Hocam. Bendeki modem HG8245X6-10, R21 sürümünde. Bu durumda rootlama yapılabilir mi acaba? Sisteme bağlı tutmuyorum uzun süredir, hiç güncellenmiyor, bu yüzden. Ancak payload.bin dosyası kalkmış GitHub'da. R22 bin de Google Drive'dan silinmiş. Feri Burak'ın paylaştığı o cfgfile.asp arayüzüne admin şifresiyle erişilmiyor. sUser ile erişilebiliyor sadece, çünkü LG8245X6'da denedim sUser kullanıcısından. Yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler emeği geçen herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Modemi %90 oranında hackledik diyebilirim. Son rötuşlar kaldı.

Hack, Kanadalı Foulab’e ait. 2024 yılına ait güncel bir açık buldular. Sadece bunu değil, epey bir modemi hacklemede işimize yarayacak gibi. Detayları belki bu hafta ama en geç Eylül ayında paylaşırız Ben şimdi Köln’e gidiyom, sağlıcakla kalın hadi bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…