Huawei OptiXstar HG8245X6 Root Süreci

Bu yöntem bende çalışıyor.

Config dosyası üzerinden TR-069'u devre dışı bırakmama rağmen, cihaz yeniden başlatıldığında veya yapılandırma yenilendiğinde tekrar aktif hâle geliyor. ACS bilgilerini de temizlemeyi denedim ancak sonuç değişmedi. OLT tarafından OMCI üzerinden yeniden etkinleştiriliyor olabilir mi? Bu durumu kalıcı olarak engellemenin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kod:
Gereksinim hatası

=== HekzOntRace ===
Bileşen kurulumu başarısız

Hatasının sebebi nedir ve nasıl çözebiliriz?
2 farklı bellek GPT ve NTFS olarak ayarlandı fakat bu hatayı geçemiyorum.
Cihaz HG8245x6-10

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemi resetledim fakat olmuyor. Mevcutta konsolda yazanlar bunlar: Verdiği kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapılamıyor, "Kullanıcı adı ve şifre hatalı" diyor. Modemim LG model özellikleri ve sürümünü altta paylaşıyorum.

*DÜZELTME: sUser şifresi olarak misafir ağının Wi-Fi şifresini veriyor, sebebini anlayamadım. Bu sebepten arayüzde kullanıcı adı ve şifre hatası veriyor.
  • Product Class: LG8245X6-50
  • HW Ver: 338D.D
  • SW Ver: LG8245X6-50-v1.3_251129

Son düzenleme:

Ben de ne yaparsam yapayım sUser şifremi öğrenemedim, bu hatayı verip verip duruyor.

Özelden yazdım.

USB Formatlaması yanlış.

Kontrol edilmeli. Özelden yazacağım.

Eki Görüntüle 283567
Ben de ne yaparsam yapayım sUser şifremi öğrenemedim, bu hatayı verip verip duruyor.

Bir sonraki sürümü beklemelisiniz. Bunun için çözüm aramaktayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…