Recep hocam ben bir şey soracağım; Config sıfırlamadan sUser alırsak acaba oradan da PPP bilgilerini çekebilir miyiz? Aklımda şöyle bir fikir var: Upstream Port'u sUser ile LAN'a çekip oradan bağlanıtıları ayarlayıp CWMP server ile çekmek.
Paylaştığınız Dump'da böyle bir şey buldum:

1778092406406.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep hocam ben bir şey soracağım; Config sıfırlamadan sUser alırsak acaba oradan da PPP bilgilerini çekebilir miyiz? Aklımda şöyle bir fikir var: Upstream Port'u sUser ile LAN'a çekip oradan bağlanıtıları ayarlayıp CWMP server ile çekmek.
Paylaştığınız Dump'da böyle bir şey buldum:

Eki Görüntüle 247029
Cwmp sadece fiber arayüzünden çalışıyor fiberle iletişim kurabilirseniz dediğiniz olur.

Bana da anlatmadı henüz. Bende de bir tane VSOL V2802RH var. Bu arada GitHub'a hayvan gibi ekleme yaptım. Cihazdan çekebildiğim kadar bilgi çektim.

Güncelleme: Ana konuyu güncelledim ve ana konuya bir R22.BIN ekledim. Onunla da dener misiniz bi?

Son düzenleme:
Bana da anlatmadı henüz. Bende de bir tane vsol V2802rh var. Bu arada GitHub'a hayvan gibi ekleme yaptım. Cihazdan çekebildiğim kadar bilgi çektim.

Güncelleme: Ana konuyu güncelledim ve ana konuya bir r22.bın ekledim. Onunla da dener misiniz bir?

Denedim hocam HG8245x6 ve HG8245x6-10 routerda çalışmadı r22.BIN.

Bana da anlatmadı henüz. Bende de bir tane VSOL V2802RH var. Bu arada GitHub'a hayvan gibi ekleme yaptım. Cihazdan çekebildiğim kadar bilgi çektim.

Güncelleme: Ana konuyu güncelledim ve ana konuya bir R22.BIN ekledim. Onunla da dener misiniz bir?

Denedim, çalışmadı (iki seçeneği de denedim); ancak işlem uzun sürdü. Muhtemelen ekstra eklenen cihaz desteğinden kaynaklanıyordu. İlginç olan ise alttaki ilerleme çubuğunun dolmasıydı. Önceki denemelerde çubuk biraz ilerliyor gibi olup saliselik şekilde tekrar başa dönüyordu.

YouTube'daki videolara baktım. Uygulamada model numarasının yazdığı, yanında lamba simgesi bulunan bölüm sarı renkte yanıyor. Benim uygulamamda ise hiçbir ışık yanmıyor.

Sağ üstte bir buton var uygulamada. Onu da açın. Orada zaten Failed yazıyor.

Bu dosya zaten başka bir cihaza aitmiş. Bende de çalışmadı ama bu dosyadan yola çıkarak kendi BIN dosyamı yapıp root erişimi elde ettim.

Bir de Ethernet Windows’ta baştan beri açık olmalı. Bende sonradan devreye alınca da olmuyordu.

Neyse. Bir sonraki adımımız:
  • Cihazı resetliyorum. Root giderse tekrar temiz bir root rehberi yapıyorum.
  • Ana video için metin yazmaya başlıyorum.
  • Videoyu çekip yayınlıyorum ve geliştiricilere çağrıda bulunuyorum.
  • Sizden de elinde HG8245X6 olan varsa kargolmasını isteyeceğim sonra.
Ana konuya ve GitHub’a vakti varsa göz atması için @Ferdi Burak ve @Majdev ’i davet ediyorum. Ferdi VSOL yöntemini anlatırsa ona da ayrı video yapabilirim.

Sağ üstte bir buton var uygulamada. Onu da açın. Orada zaten failed yazıyor.

Bu dosya zaten başka bir cihaza aitmiş. Bende de çalışmadı ama bu dosyadan yola çıkarak kendi bın dosyamı yapıp root erişimi elde ettim.

Bir de Ethernet Windows'ta baştan beri açık olmalı. Bende sonradan devreye alınca da olmuyordu.

Neyse. Bir sonraki adımımız:
  • Cihazı resetliyorum. Root giderse tekrar temiz bir root rehberi yapıyorum.
  • Ana video için metin yazmaya başlıyorum.
  • Videoyu çekip yayınlıyorum ve geliştiricilere çağrıda bulunuyorum.
  • Sizden de elinde HG8245x6 olan varsa kargolmasını isteyeceğim sonra.
Ana konuya ve GitHub'a vakti varsa göz atması için @Ferdi Burak ve @Majdev'i davet ediyorum. Ferdi vsol yöntemini anlatırsa ona da ayrı video yapabilirim.

2 adet HG8245x6 ve 1 adet HG8245x6-10 var hocam bende istediğniz zaman göndermeye hazırım.