Detaylar
Kim cevapladı?furkanofduty
Üyecik
V5R022C10S520 firmware sürümüne sahip modemde araç hata: işleniyor mesajı verip kalıyor. Modemi yeniden başlatma, farklı USB deneme, bilgisayarı yeniden başlatma, bilgisayardaki Defender ve güvenlik duvarını kapatma yollarını denedim ama başarılı olamadım. İlgilenirseniz sevinirim.
Güncelleme Geliyor. Yolda. Hepsini kademeli bir şekilde çözüp stabil sürüm oluşturacağız. Sizlerden gelen yorumlar bizim için önemli.
Gerekirse bu konu ile ilgili ayrı bir rehber yapabiliriz.
Program ile ilgili öneri; Programı çalıştırmadan önce bilgisayarda RE (Tersine Mühendislik) ile ilgili bir program var ise kapatıp tekrar deneyin. Tarayıcıdan Router arayüzüne düzgün bir şekilde erişebildiğinizi doğrulayın. (192.168.1.1)
Güncel Program (HekzOntRace_Setup.exe)
Yükleyip tekrar deneyin. Hata alanlar hata ekran görüntüsü paylaşmalarını rica ederiz.
Gerekirse bu konu ile ilgili ayrı bir rehber yapabiliriz.
Program ile ilgili öneri; Programı çalıştırmadan önce bilgisayarda RE (Tersine Mühendislik) ile ilgili bir program var ise kapatıp tekrar deneyin. Tarayıcıdan Router arayüzüne düzgün bir şekilde erişebildiğinizi doğrulayın. (192.168.1.1)
Güncel Program (HekzOntRace_Setup.exe)
Yükleyip tekrar deneyin. Hata alanlar hata ekran görüntüsü paylaşmalarını rica ederiz.
Son düzenleme:
QUINRY
Üyecik
Admin şifrem değişik, değiştirdiğim şifreyi nereye vereceğim? illa default mu olmalı? Bir de 192.168.32.1 ağ geçidi var iken 192.168.1.1:80'e erişememe hatası verdi.
Uygulamada ağ geçidi, admin pw kısmını manuel de girerek işlem yapabilmemiz lazım.
Uygulamada ağ geçidi, admin pw kısmını manuel de girerek işlem yapabilmemiz lazım.
Son düzenleme:
Admin şifrem değişik, değiştirdiğim şifreyi nereye vereceğim? İlla default mu olmalı? Bir de 192.168.32.1 ağ geçidi var iken 192.168.1.1:80'e erişememe hatası verdi.
Eki Görüntüle 283485
Evet, benim şifremde değişik, onu ben de anlamadım. Uygulama nasıl erişiyor ki modem arayüzünün şifresine? Elle girilebilecek bir yer aradım ama bulamadım.
QUINRY
Üyecik
Evet, benim şifremde değişik, onu ben de anlamadım. Uygulama nasıl erişiyor ki modem arayüzünün şifresine? Elle girilebilecek bir yer aradım ama bulamadım.
Şifreyi yeniden 'superonline' yapamıyorum, reset gerekiyor.
Uygulamada varsayılan kullanıcı adı ve şifre admin/superonline olarak girmektedir. Router cihazınızı sıfırladıktan sonra arayüz şifrenizi buradan bana yazın lütfen. Hepsini ekleyelim.
Açıklama: Programda detaylı log olmamasının sebebi diğer forum ve kanalların programı kopyalamasını engellemektir.
Açıklama: Programda detaylı log olmamasının sebebi diğer forum ve kanalların programı kopyalamasını engellemektir.
Uygulamada varsayılan kullanıcı adı ve şifre admin/superonline olarak girmektedir. Router cihazınızı sıfırladıktan sonra arayüz şifrenizi buradan bana yazın lütfen. Hepsini ekleyelim.
Hocam, uygulamaya manuel yazmayı ekleseniz aslında direkt, modem sıfırlamadan şifreyi eski haline getirmek mümkün değil. Şifre gücü çok zayıf diyor. Modem sıfırlamakta pek istemiyorum; 2.4 ayrı, 5 GHz ayrı, onlara bağlı cihazlar vs. vs. Bir sürü uğraş çıkacak.
QUINRY
Üyecik
+1Hocam, uygulamaya manuel yazmayı ekleseniz aslında direkt, modem sıfırlamadan şifreyi eski haline getirmek mümkün değil. Şifre gücü çok zayıf diyor. Modem sıfırlamakta pek istemiyorum; 2.4 ayrı, 5 GHz ayrı, onlara bağlı cihazlar vs. vs. Bir sürü uğraş çıkacak.