Detaylar
Kim cevapladı?Beklemedeyiz hocam, teşekkürler.
yavuzhan
Başarılı
Teşekkürler.@HEKZ
Hocam GLM 5.3'e verdim çözdü sorunu, şuan sUser üzerinden tam erişim sağladım.
Eki Görüntüle 283514
Belki size fikir verir, GLM'in yaptıkları;
Worked for 4m 49s
İkinci hata da çözüldü — uygulamanın bir sonraki açılışta düzelmiş olacak. Yapman gereken: HEKZ penceresini tamamen kapat ve yeniden aç (yönetici onayı isteyecek, normal), sonra BAŞLAT'a bas. Şifre superonline doğru — giriş aslında başarılıydı.
Bu seferki hata neydi?
İlk düzeltme çalışmış (uygulama Python aşamasını geçti). Yeni hata Giriş başarısız! Yanıt: <meta http-equiv=... — ama bunu araştırınca ilginç bir şey buldum: Uygulamanın yaptığı girişi birebir kendim denedim ve modem girişi kabul etti (admin/superonline doğru, hesap kilitli değil). Sorun uygulamanın başarı tespitinde:
- Uygulama, girişin başarılı olduğunu anlamak için ya yönlendirme (redirect) + sid= çerezi ya da adı tam olarak Cookie olan bir çerez arıyor.
- Senin cihazının yazılımı (LG8245X6-50) ise çerezi CookieHttp adıyla, yönlendirme olmadan (HTTP 200) döndürüyor → uygulama başarılı girişi başarısız sanıp login sayfasının HTML'ini hata olarak basıyor.
Ne yaptım
Uygulamanın DLL'ine 5 baytlık bir ikili yama uyguladım: giriş sonrası kontrol çerezAdı == "Cookie" yerine çerezAdı "Cookie" içeriyor şeklinde çalışıyor artık — CookieHttp'i de tanır. Yamayı decompile edip doğruladım; giriş akışının diğer adımlarına dokunulmadı. Orijinal dosya HekzOntRace_v11_orijinal.dll olarak aynı klasörde yedekli (geri almak istersen adını HekzOntRace.dll yapman yeterli).
Çalışan örnek eski DLL'i bellekte tuttuğu için dosya değişikliği ancak yeniden açınca etkili olacak — kapatıp açınca yamalı sürüm yüklenir.
Önemli uyarı: bir sonraki adım
Giriş düzeldikten sonra araç modemin USB portuna takılı NTFS formatlı bir USB bellek arıyor (symlink yarışı için şart — FAT32 reddedilir). Takılı değilse bir sonraki hata onunla ilgili olacak; aracın bazı hataları不同的 ifadelerle gösterdiğini unutma (ör. "Fiber bağlantısı algılanamadı" ibaresi aslında USB bulunamadı demek).
ahmetozclk
Gelişen
Sadece bu modemlerde mi yoksa farklı modemlerde olur mu?Sürprizi kaçar
Güncelleme: Araç üç farklı cihazda denendi, sorunsuz çalışıyor. Önümüzdeki hafta yayında olacak.
Eki Görüntüle 282380
selmanozcelik
Çalışkan
2 ayrı USB ile de denediğimde modemi USB'yi görmüyor. USB'ler bozuk da değil ve NTFS olarak fomatlı, sebebi ne olabilir sizce yaşayan var mı böyle bir sorunu?
Son düzenleyen: Moderatör:
rooterkan
Üyecik
Ben de donanım sürümü 2B3D.C yazılım sürümü V5R022C10S520 olan HG8245x6-10 modemle hata alıyorum hata işleniyor… şeklinde. Fiberi çıkarıp denedim. Modemi resetledim değişen bir şey olmadı. USB SanDisk 8 GB GPT NTFS olarak biçimli.
Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel Sürüm Buradan İndirip Deneyebilirsiniz.
Buna bir rehber yapabilir misiniz formumda? Başkaları da faydalansınRoot ile WiFi ağımızı da optimize ettik.
@Recep Baltaş @HEKZ Emeklerinize sağlık.
Eki Görüntüle 283534
QUINRY
Üyecik
Elbette, ilk müsaitlikteBuna bir rehber yapabilir misiniz formumda? Başkaları da faydalansın![]()
Yeni konular
-
-
BenQ Zowie XL2586X+ vs ASUS ROG STRIX XG248QSG
- Ashley Freya
-
-
-
-
-
-
-