Tam olarak nereden yapılıyor yardımcı olabilir misin göz attım ama 069 ile alakalı bir yer göremedim.

sUser ile arayüze gir, http://192.168.1.1/html/ssmp/cfgfile/cfgfile.asp bu adresten "Yapılandırma Dosyasını İndir"den cihazdaki configi indir.

Notepad++ gibi bir yazılım ile CTRL + F ile "EnableCWMP="1" satırını bul. 1 kısmını 0 yapıp CTRL + S ile kaydet.

Aynı dosyayı az önceki sayfadan 'Gözat' üzerinden seçip "Yapılandırma Dosyasını Güncelle" ile configi modeme yolla.

Otomatik Reboot atacak ve CWMP sunucusuna erişimi kapatmış olacak. Emin olmak için aynı sayfadan modemdeki configi tekrar indirip işlemin olduğunu onayla. Eğer configi onaylamadıysa tekrar EnableCWMP="1" kalabilir.

Selamlar HG8245X6 model cihazım var programı kullanırken HATA: SFTP hesabı ayarlanamadı hatasını alıyorum.

Donanım Sürümü:1E8E.A
Yazılım Sürümü:V5R022C10S520

Selamlar HG8245X6 model cihazım var programı kullanırken HATA: SFTP hesabı ayarlanamadı hatasını alıyorum.

Flash bellleği taktın mı ve NTFS / GPT formatinda mı?

Değilse PC'ye tak diskpart üzerinden gptye çevir. Sonra Bilgisayarım üzerinde NTFS'e biçimlendir. Modeme takıp tekrar dene

Yeni router alıp bilgileri girersem, operatör bunu fark edip bu durumu engelleyebilir mi ? Paraya kıyıp almadan önce bunu bilmek iyi olurdu. Bir de TR-069 kapatırsak, yasal olarak bir problem yaratır mı ?

sUser ile arayüze gir, http://192.168.1.1/html/ssmp/cfgfile/cfgfile.asp bu adresten "Yapılandırma Dosyasını İndir"den cihazdaki configi indir.

Notepad++ gibi bir yazılım ile CTRL + F ile "EnableCWMP="1" satırını bul. 1 kısmını 0 yapıp CTRL + S ile kaydet.

Aynı dosyayı az önceki sayfadan 'Gözat' üzerinden seçip "Yapılandırma Dosyasını Güncelle" ile configi modeme yolla.

Otomatik Reboot atacak ve CWMP sunucusuna erişimi kapatmış olacak. Emin olmak için aynı sayfadan modemdeki configi tekrar indirip işlemin olduğunu onayla. Eğer configi onaylamadıysa tekrar EnableCWMP="1" kalabilir.
Ben suser ile arayüze giremiyorum bir ayar falanmi lazım

ben de suser ile giris yapamiyorum. program calisti ama webui Yanlış Kullanıcı Adı/Şifre ikilisi. Lütfen tekrar deneyin. hatasi veriyor.
surum; (sistem bilgisi/cihaz kismindan )
Üretim Bilgisi:2150084230LDM1002299.C402

Son düzenleme:
Flash bellleği taktın mı ve NTFS / GPT formatinda mı?

Değilse PC'ye tak diskpart üzerinden gptye çevir. Sonra Bilgisayarım üzerinde NTFS'e biçimlendir. Modeme takıp tekrar dene
Sorun çözüldü teşekkür ediyorum. sUser kullanıcısına girdim dns ayarlarını elle yapmama rağmen discord gibi sunuculara hala erişim sağlayamıyorum.(Modemi resetledim)

Güncelleme geldi. Buradan indirebilirsiniz.

Test edildi ve doğrulandı. Giriş yapamayan kullanıcılar. admin kullanıcısı ile giriş yaptıktan sonra hemen ana sayfadaki yeniden başlat butonuna tıklayın daha sonra orada varsayılan sürüme geri dön gibi birşey olmalı orada seçeneklerde en eski eski sürümü (eski tarih olanı) seçip yükle diyin.

1791147085068.webp

Tam olarak bu buton.