4350MAH olduğundan dedim. Arkadaşımın Redmi 7'sinin bile 4000MAH bataryası var. Az geldi yani.

Her şey mAh değil önemli olan EMUI/HarmonyOS'un bir One UI gibi stabil olması. Bende ki Huawei Mate 10 Lite da 3340 mAh var ama yazılım stabil olduğu için çok rahat 7-8 saat boyunca Wi-Fi açık kullanabiliyorum.

Her şey mAh değil önemli olan EMUI/HarmonyOS'un bir One UI gibi stabil olması. Bende ki Huawei Mate 10 Lite da 3340 mAh var ama yazılım stabil olduğu için çok rahat 7-8 saat boyunca Wi-Fi açık kullanabiliyorum.
O kadar bilmiyorum telefonları. Fakat P50 Pro ile aynı yıl çıkmış A32'de 5000mAh var. Onun yüzünden az geldi muhtemelen.

Ee? Bu telefon 2023'te mi çıktı? Hayır. 2021'de çıktı. O yıla göre normal bir SoC ile çıktı. Burada anormal bir durum yok.

2023'te çıkmış olan P60 Pro'ya vahiy yoluyla mı Snapdragon 8+ Gen 1 geldi? Veya 2022'de çıkmış olan Mate 50 Pro'ya vahiy yoluyla mı Snapdragon 8+ Gen 1 geldi? Epey talihsiz bir yorum.
P50 Pro ilk çıktığında öyle söylüyordu medya, valla onların yalancısıyım.

Huawei ekosistemi olan bir üye olarak konuya el atmak istiyorum sevgili Görkem hocam. Huawei'nin tabletini, akıllı saatini, kulaklığını, dizüstü bilgisayarını kısacası aklınıza gelebilecek birçok cihazını kullanıyorum. Eylül ayında 12.000TL fiyata Huawei Matepad Air aldım. İçerisinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemci mevcut. Oyun vb. birçok konuda güçlü bir işlemci olduğunu söyleyebilirim.

Huawei'nin tüm cihazlarında pil ömrünün başarılı ve sağlam olduğunu söyleyebilirim. Hızlı şarj adaptörleriyle 1 saat sürede cihazlar %100 şarj olabiliyor.

Google uygulamalarını kullanmak için AppGallery üzerinden üçüncü parti uygulama indiriyorsunuz ve birdaha uğraşmanıza gerek kalmıyor. Youtube dahil birçok uygulamayı sorunsuz kurabiliyor ve kullanabiliyorsunuz. Tablette de hâlâ kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. Tarayıcı olarak hızlı olduğu için Opera kullanıyorum. Başka merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.

@Görkem

Son düzenleme:
@Henkai telefonda YouTube uygulamasının nasıl gözüktüğünü gösterebilir misin hocam? Bir de Google uygulamaları dışında normal uygulamalar var değil mi? Türkiye'deki bankacılık uygulamaları, Whatsapp, Instagram, Telegram ve Twitter?

@Henkai telefonda YouTube uygulamasının nasıl gözüktüğünü gösterebilir misin hocam? Bir de Google uygulamaları dışında normal uygulamalar var değil mi? Türkiye'deki bankacılık uygulamaları, Whatsapp, Instagram, Telegram ve Twitter?
Tablette kurulu YouTube uygulamasının görüntüsünü atabilirim isterseniz. Huawei telefon yok maalesef ancak işletim sistemi aynı olduğu için tablette nasılsa telefonda da o şekil gözükür. Tüm bankacılık uygulamaları resmi olarak AppGallery'de yer alıyor. Telegram vb. uygulamalar da mevcut. @Görkem

4 saat ekran süresi alıyorum diyenler var, batarya konusunda sınıfta kalmış.
GBox ile de anneannemi uğraştırmak istemezdim.