Sentetik testlerde MTK D8200 ayarında bi' şey, o fiyat bandındaki SoC'ler ile aşık atmasına imkan yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam S24+ alır. 60 Hz ekran bile iPhone 15 alınmaması için bir sebep.15 ile S24+ arasında kaldım. iPhone istiyorum ama bilemiyorum.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Eğer özellikleri size hitap ediyorsa kesinlikle alınır bence hocam.Sevdiğim markadır Huawei 2015 yılından itibaren evimizde bulundurduk Google banı olmasaydı çok farklı konuşurduk firmayı. Telefon alacağım kendi Oppo telefonum öldü kafamda başka telefonlarda var Huawei sitesine baktım gözüme çarptı sizce Pura 70 alınacak bir model midir? Google uygulamaları ve Instagram tarzı uygulamalar sorun yaratmıyor çok kolay bir şekilde yüklemeleri yapıyorsun.
Gününüz iyi geçsin.
mustaine
Üstün
Hocam SOC rezalet dediler ama.Eğer özellikleri size hitap ediyorsa kesinlikle alınır bence hocam.
İsimbulamajim
Üstün
İşlemcisinden dolayı alınmaz. O bütçe ile Samsung S24+ veya Samsung S23 Ultra alabilirsin. Eğer Huawei benzeri arayüz istersende bütçe arttırarak Honor Magic 6 Pro alabilirsin ara sıra 50000 TL' e iniyor. Google servisleride bulunuyor ve güçlü cihaz.Sevdiğim markadır Huawei 2015 yılından itibaren evimizde bulundurduk Google banı olmasaydı çok farklı konuşurduk firmayı. Telefon alacağım kendi Oppo telefonum öldü kafamda başka telefonlarda var Huawei sitesine baktım gözüme çarptı sizce Pura 70 alınacak bir model midir? Google uygulamaları ve Instagram tarzı uygulamalar sorun yaratmıyor çok kolay bir şekilde yüklemeleri yapıyorsun.
Gününüz iyi geçsin.
Hocam Pura 70 malum belli zaten sebebini belirtmişler. Bu ikisi arasında da 15 almak gibi bir hata yapmayın derim, S24+ alıp keyfinize bakın. Bu her iki cihazdan da iyidir.15 ile S24+ arasında kaldım. iPhone istiyorum ama bilemiyorum.
mustaine
Üstün
15 üzmez ama.Hocam Pura 70 malum belli zaten sebebini belirtmişler. Bu ikisi arasında da 15 almak gibi bir hata yapmayın derim, S24+ alıp keyfinize bakın. Bu her iki cihazdan da iyidir.
Pura 70 kamera olarak çok iyi diyorlar ama geri kalan konularda diğerlerine katılıyorum. Bu kadar bütçeye Xiaomi ben de tavsiye etmem ki sende istemiyormuşsun zaten.
S24+ varken mi
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-