Hocam sizde galiba MatePad vardı. Microsoft Teams uygulaması kendi App uygulamasında var mı? Google tarafında da YT kullanacağım KPSS için. PDF yüklemem ve video izlemem lazım problem olur mu?

Aurora Store ile hepsini hallediyorum. Problem yok. Microsoft Teams kullanmadım ama kullanırım sana söylerim.
Aurora Store, MicroG ile S9 FE gibi Google destekli cihazlarla neredeyse fark yok

MatePad tabletiniz MTK ise bir ihtimal bootloader'ını açıp GSI kurabilirsiniz. GSI kurarsanız kalemini kullanamazsınız, EMUI'da kalırsa da Google için biraz uğraşmanız gerekir.

Hocam ne yaptınız Microsoft Teams çalışıyor mu?

Gayet temiz çalışıyor. Bir tek ChatGPT'de sorun yaşadım o kadar

Screenshot_20250809_172915_com.microsoft.teams.webp

ChatGPT'de ne gibi bir sıkıntı yaşadın. Direk internetten girip konuşamaz mıyım ChatGPT ile. Bir de YouTube işini nasıl çözüyorsun.

ChatGPT uygulamada giriş yapamadım. İnternetten hallediyorum. YouTube ise normal appgaleryden MicroG indirdikten sonra oradan indiriyorum. İstersen Aurora Store'da yükleyebilirsin

ChatGPT uygulamada giriş yapamadım. İnternetten hallediyorum. YouTube ise normal appgaleryden MicroG indirdikten sonra oradan indiriyorum. İstersen Aurora Store'da yükleyebilirsin.

YouTube'da Google uygulamalarını gboxtan kullanınca arada çalışmayı durdurduğu bazi uygulamaları açmadığını söylüyorlar. MicroG de de bu problem var mı?