Huawei Y5 2019 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GADDAR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 758
  • Etiketler Etiketler
    huawei

GADDAR

Uzman
Merhaba, benim telefonum bayağı eski. En uygun fiyatlı telefon olarak Huawei Y5 2019'u buldum, baktım güzel de telefon. Sizce alayım mı?

Merhaba, benim telefonum bayağı eski. En uygun fiyatlı telefon olarak Huawei Y5 2019'u buldum, baktım güzel de telefon. Sizce alayım mı?
Almayın hocam.

Alınmaz. Oldukça zayıf bir cihaz. Helio A22 SoC ve 2 GB RAM günümüz için aşırı yetersiz kalır, hele kullanımı oyun amaçlı olacaksa. Bütçe belirtin.

Hayır hayır sakın almayın aklınız varsa almayın bende vardı yatıyordu bir açayım dedim mesajlara zar zor giriyorum zaten oyun vs indirilmiyor bir tek WhatsApp var onun dışında tuşlu telefon kullanmanız daha mantıklı abartmıyorum.

İfadeler: 144
Hayır tarihi eseri ne yapacaksın? 2 senede yavaşlıktan tuğlaya dönmüştür bile.
Y serileri zaten giriş seviyesi. Y7 olanları yine idare edebilir belki.

Oyun iner de depolamadan bayağı bir taviz verilmeli veya hafif düşük boyutlu oyunlar inmeli bu cihazın da donanımı pek oyun için uygun değil.

Y serileri zaten giriş seviyesi. Y7 olanları yine idare edebilir belki.

Oyun iner de depolamadan bayağı bir taviz verilmeli veya hafif düşük boyutlu oyunlar inmeli bu cihazın da donanımı pek oyun için uygun değil.

Oyun iniyor fakat açılmıyor yani geçen bir tane Candy Crush indireyim dedim 5 6 dakikada anca girdi oyuna dediğim gibi mesajlara zar zor giriyorum yani tuşlu telefondan bir tek farkı WhatsApp ve kamera.

Oyun iniyor fakat açılmıyor yani geçen bir tane Candy Crush indireyim dedim 5 6 dakikada anca girdi oyuna dediğim gibi mesajlara zar zor giriyorum yani tuşlu telefondan bir tek farkı WhatsApp ve kamera.
O oyunda bile mi zorlanıyor? Huawei o Y serisinde Android Go vermeyerek büyük hata etti zaten. Y serisi performansı düşük olur zaten genellikle.

İfadeler: 199
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…