Huawei yeni tableti "MatePad SE 11" tanıttı. Tablet metal kasalı ve 11 inç ekran boyutuna sahip. Mavi ve gri olmak üzere iki renge sahip. Bence mavisi çok hoş duruyor.

Eki Görüntüle 54489

• 11. inç TFT LCD.
• 4 gb/ 6 gb/ 8 GB RAM.
• 128 gb/ 256 GB.
• Arka kamera 8 MP, ön kamera ise 5 MP.
• 7700 mAh pil 22.5W
• Kirin 710a.

Tabletin kalemi var hocalarım.

Kaynak:MatePad SE 11 Duyuruldu

Güzel görünüyor. IPad'den iyi olamaz tabii.

Piyasa gerçekleriyle buluştuğunda, yani satış fiyatı belirlendiğinde, daha isabetli bir değerlendirme yapmak mümkün olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü şu anki özellikleriyle, 2024 yılı içindeki beklentiler göz önüne alındığında, giriş seviyesi bir tablet için bile bazı eksiklikleri olduğu aşikâr.

Snapdragon işlemci isteyenler neyin kafasını yaşıyorsunuz artık işlemci felan vermiyor Qualcomm. Yaptırımları kaçırdınız sanırım.

Ben işlemciden ziyade ekranı beğenmedim, TFT LCD ekran...

Bu adamların yaptığı tabletlerin hoparlörü mükemmel oluyor, daha önce bir modelini kullanmıştım. Sesi yükseltince neredeyse mini bir konser ortamı oluşuyordu odada. Performansı yeterli değildi ama, uygulama desteği de Amerika ile yaşadıkları sorunlar sebebiyle oldukça kısıtlı. Aldıktan 2 ay sonra satmıştım zaten. Pek bir artısını göremedim kullanırken, mouse ve klavyeli kılıfla kullanmak güzel oluyordu ama orası ayrı.
Bizde 10 inç tableti var, ablam zamanında film izlemek için almıştı. Tablet çok güzel ama dış ekranı kırık. İnşallah bu bayram tamir ettircem, çok tutmuyor zaten. Samsung gibi kasmıyor, mis gibi tablet.

Bizde 10 inç tableti var, ablam zamanında film izlemek için almıştı. Tablet çok güzel ama dış ekranı kırık. İnşallah bu bayram tamir ettireceğim, çok tutmuyor zaten. Samsung gibi kasmıyor, mis gibi tablet.

Aynı model hocam, bende onu kullanıyordum. Model ismi 10.1 diye geçiyordu galiba tam hatırlamıyorum. Film ve müzik için çok kullanışlı ancak kalan işlerim için pek yararlı değildi.